UniCredit Leasing: Divizia Corporate a depasit pragul de un miliard de euro

Divizia Corporate din cadrul UniCredit Leasing a depășit recent pragul de un miliard de euro pentru valoarea totală acordată în regim de leasing.

Valoarea de un miliard de euro reprezintă cumulul sumelor acordate de UniCredit Leasing  în ultimii cinci ani clienților cu cifră de afaceri de peste 3 milioane de euro. Suma de un miliard de euro a fost atinsă cu o medie de aproximativ șase contracte  încheiate în fiecare zi, echivalentul a 13 milioane de euro valoare acordată lunar.

Sumele au fost acordate afacerilor active în diverse industrii: construcții, auto, agricultură, IT, sănătate, transporturi și au inclus produse dedicate și parteneriate strategice. Tipurile de contracte încheiate au inclus leasinguri  financiare și operaționale, cu o tipologie variată de obiecte, inclusiv leasing pentru echipamente industriale orimedicale, precum si operțiuni de leasing pentru sprijinirea cash-flow-ului, anume operațiuni tip”sale and lease back”.

„Reușita colegilor noștri vine să confirme postura de lider de piață, dar și faptul că flexibilitatea în ceea ce privește soluțiile oferite clienților și preocuparea de a le face viața mai ușoară formează abordarea noastră în relația cu aceștia. Oferim soluții adaptate pentru o multitudine de proiecte de afaceri. De aici rezultă și diversitatea domeniilor în care avem finanțări: de la construcții, agricultură, IT până la medical sau transporturi., declară Mircea Cotigă, CEO UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Divizia Corporate a UniCredit Leasing România este responsabilă pentru activitatea în relaţie cu acei clienți a căror cifră de afaceri depășește 3 milioane de euro anual. Reprezentantii Diviziei Corporate sunt prezenți în 16 sucursale din România, ceea ce ajută compania să cunoască și să urmărească proiectele de afaceri finanțate și să construiască o relație de colaborare de lungă durată cu oricare dintre clienții săi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *