Fishpointer a lansat o noua aplicatie de mobil pentru pescuit

Fishpointer a lansat aplicatia de mobil pentru monitorizarea inteligenta a capturilor si a locurilor de interes pentru pescari. Solutia este disponibila in Google Play si App Store pentru posesorii de telefoane mobile cu sisteme de operare Android si iOS. Platforma urmeaza sa fie extinsa la nivel international incepand din acest an.

Fishpointer utilizeaza harti digitale si instrumente pesonalizate de socializare pentru a furniza pasionatilor de pescuit informatii instante din locurile lor preferate: balti private, lacuri salbatice, rauri sau Delta. Tot cu ajutorul aplicatiei pot fi punctate si alte tipuri de locatii cum ar fi magazine de pescuit, pensiuni in Delta Dunarii, locuri destinate celor care folosesc ambarcatiuni s.a. Fishpointer ofera astfel o harta completa pentru pasionatii de aventuri la pescuit.

Aplicatia va fi capabila sa invete comportamentul pestilor si va deveni un foarte puternic instrument pentru prognoza de pescuit si planificare a partidelor. Solutia inteligenta la care lucram va raspunde milioanelor de pescari din intreaba lume, care vor sa stie unde se prinde, cand se prinde si cum se prinde”, a declarat George Dragne, fondator Fishpointer. 

O functie cu un impact deosebit introdusa de Fishpointer este facilitatea de inregistrare si postare a capturilor personale, indicarea locatiei exacte ramanand tot timpul o optiune a utilizatorului. In baza datelor introduse de utilizatori aplicatia genereaza atat statistici personale cat si statistici aferente locurilor de pescuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.