Compania Antibiotice deruleaza proiectul CSR -„Livada de la scoala”

Antibiotice Livada de la Scoala 3Firma Antibiotice deruleaza proiectul „Livada de la scoala”, in cadrul caruia vor fi plantate patru livezi cu cate 100 de pomi fructiferi in scolile din localitatile: Miroslava, Proselnici, Vorovesti si Valea Lupului.

Localitatile sunt situate in zona de influenta a companiei.
Proiectul se bucura de sustinerea primariilor Miroslava si Valea Lupului care faciliteaza asigurarea terenului necesar infiintarii livezilor in curtea celor patru  scoli selectat. Pentru fiecare scoala, livada va fi formata din: 25 meri, 25 pruni, 25 visini, 25 ciresi pe suprafata de teren alocata de municipalitate.

Angajatii Antibiotice impreuna cu elevii din cele patru scoli vor fi consiliati in cadrul campaniei de reprezentantii Statiunii de Cercetare – Dezvoltare pentru Pomicultura Iasi in vederea respectarii standardelor de plantare corecta a pomilor fructiferi.

Intr-o prima etapa, ce a avut loc in luna aprilie, au fost plantate trei livezi, la Liceul Tehnologic Agricol „Mihail Kogalniceanu”, la scoala Gimnaziala din localitatea Proselnici si la scoala din Vorovesti..

A doua actiune de plantare in cadrul proiectului „Livada de la scoala” se va desfasura in toamna (octombrie – noiembrie) la Scoala Gimnaziala Valea Lupului unde se va planta a patra livada din proiect. Actiunea se va desfasura cu participarea a unei echipe de 50 de angajati ai companiei Antibiotice care se vor implica voluntar in implementarea proiectului de responsabilitate sociala.

Primaria Valea Lupului va pregati terenul alocat in vederea plantarii. Pe parcursul anului, angajatii Antibiotice vor urmari proiectul sprijinind elevii in ingrijirea pomilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *