Grup Renault, premiat la Romanian CSR Awards 2017

Rmanian CSR Awards 2017 - EducatieIn cadrul Editiei Aniversare – 5 ani a competitiei Romanian CSR Awards, Grupul Renault a castigat Premiul 2,  la categoria Educatie, cu programul Dublu click pe educatie. Proiectul are ca obiectiv general reducerea decalajului informatic si sprijinul unei educatii echitabile, in judetele unde activeaza Grupul Renault Romania, respectiv: Arges, Dambovita si Bucuresti-Ilfov.

“Dublu click pe educatie cu Renault” reprezinta raspunsul la nevoile de material informatic ale scolilor, institutiilor educationale si culturale, dar si organizatiilor neguvernamentale, prin echiparea cu calculatoare reconditionate a structurilor din aceste judete, sustinand acele structuri care dezvolta programe ce presupun acces la educatie, formare, pregatire profesionala si integrare a persoanelor defavorizate.

De asemenea, acestui proiect ii confera unicitate faptul ca pe langa sustinerea educatiei, este inclusa si  componenta de protectie a mediului, aceste echipamente IT fiind reconditionate si reciclate.

Mai jos gasiti declaratia castigatorului in momentul decernarii premiului in cadrul Galei Romanian CSR Awards 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published.