SUBWAY a inclus in oferta produse specifice Orientului

SUBWAY a lansat campania “Noile Povești din Orient,” ca urmare a interesului tot mai mare al consumatorilor, inclusiv al celor români, pentru explorarea unor noi tărâmuri și experimentarea unor noi arome. Pui Tikka și Falafel sunt SUB-urile vedetă ale campaniei, aducând în farfuriile românilor culorile intense și aromele vibrante din fermecătorul Orient. Chai Ice Coffee este un alt produs care se aliniază campaniei, în cadrul unei oferte limitate în restaurantele SUBWAY în sezonul cald, materializând astfel ideea aromelor îmbogățite în condimente și de origine deosebită.

“Prin campania “Noile Povești din Orient,” vizăm clienții deschiși în a experimenta arome diferite și care sunt atrași de originea orientală a noilor SUB-uri, de gustul original și apetisant”, a declarat Evgenia El Tohami, coordonator marketing pentru SUBWAY®, regiunea CEE.

Pui Tikka este un produs de mare succes în regiunea mediteraneană iar Falafel, lansat anul trecut, a devenit un produs vedetă în ţările din Europa Centrală şi de Est, fiind foarte bine primit și de către consumatorii români. Falafel este un produs 100% vegetarian, ale cărui vânzări au crescut considerabil în perioada de post.

Potrivit reprezentanților SUBWAY, în general, ofertele noi lansate la nivel trimestrial pot atinge o cotă de până la 7-10% din vânzările unui restaurant, depinzând de afinitatea publicului local față de anumite gusturi. De exemplu, în România, în 2016, cele mai apreciate noutăți introduse în ofertă au fost sandvișurile Pulled Pork și American Big Beef Melt, precum și cafelele cu arome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *