Romanian CSR Awards 2017 si-a desemnat castigatorii

Romanian CSR Awards 2017A cincea editie a celei mai importante competitii dedicate responsabilitatii sociale corporative – Romanian CSR Awards – si-a desemnat castigatorii. Au fost acordate 56 de premii si mentiuni companiilor care au derulat proiecte cu impact in comunitati in anul 2016.

In cadrul galei au fost acordate si patru premii speciale, castigatorii acestora fiind nominalizati de catre echipa CSRmedia.ro. La categoria CEO FOR CSR premiul i-a fost inmanat lui Steven van Groningen, CEO Raiffeisen Bank, iar Leader CSR a fost desemnata Alina Cristea, Sustainable Development Manager Holcim Romania. Melania Medeleanu si-a adjudecat premiul Star CSR pentru implicarea de care a dat dovada in promovarea unor cauze sociale, iar Oana Bratila a fost desemnata Blogger-ul Responsabil al anului 2016.Romanian CSR Awards 2017 - Star CSR

Cu ocazia aniversarii a 5 ani de la prima gala a fost inmanata si distinctia pentru Jurnalism Responsabil, ce a revenit echipei Decat O Revista.

Lacramioara BotezatuSe implinesc 5 ani de cand am decis sa organizam primul eveniment in care sa aducem in prim plan oamenii si companiile care dedica resurse si timp pentru a schimba in bine lumea in care traim. Anul acesta am avut un numar record de proiecte inscrise. Ma bucur ca mesajul nostru ajunge la cat mai multi oameni si tot mai multe organizatii integreaza responsabilitatea sociala in activitatile lor. Multumim tuturor celor care au inscris proiecte in competitie si partenerilor care au avut incredere in echipa CSRmedia.ro si au sustinut organizarea acestei editii aniversare”, a declarat Lacramioara Botezatu, organizator al competitiei Romanian CSR Awards.

Acest an a consemnat inscrierea unui numar record de proiecte – 124, valoarea estimativa a finantarii acordata pentru derularea acestora depasind 5,5 milioane de euro. Proiectele inscrise in competitie au fost evaluate de catre 9 membri ai Juriului, care au tinut cont de impactul si relevanta proiectelor pentru comunitati, numarul de beneficiari, de angajati si voluntari implicati in proiect, dar si de eficienta bugetului investit.

Evenimentul a fost sustinut, in calitate de Parteneri, de companiile: Holcim, Ursus Breweries, OMV Petrom, E.ON Romania, Carrefour, Raiffeisen Bank, KFC, Telekom, Aqua Carpatica, CEZ Romania si GSK.

Sustinatori ai Galei au fost companiile: GoodSign, LUC , Mind Shop si The Flower Society.

Parteneri media ai evenimentului au fost: CAFEmedia.ro MediaTrust, Ziare.com, RFI Romania, Business24, The Trends, Revista Cariere,  Romaniapozitiva.ro, si Comunicatedeafaceri.ro

Lista completa a castigatorilor poate fi gasita AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *