PeliFilip, desemnată „Firma de avocatură a anului”

PeliFilip a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în Europa de Sud-Est” în cadrul Galei EuropaProperty Real Estate Awards care a avut loc joi seară, în București. Evenimentul, organizat de publicația internațională EuropaProperty.com, recunoaște anual cele mai notabile proiecte și companiile cu cele mai bune rezultate în piața imobiliară din regiune.

„Ediția din acest an a evenimentului EuropaProperty SEE Real Estate Awards confirmă că asistăm la o perioadă prielnică pentru piața de real estate din regiune, cu o serie de oportunități care pot atrage investitori noi și pot genera creșteri semnificative. În acest context, rolul consultanților juridici devine din ce în ce mai important, iar PeliFilip este una dintre casele de avocatură cu o practică puternică de real estate. Le mulțumesc clienților noștri pentru încrederea de a lucra împreună în cele mai mari proiecte din piață, precum și întregii echipe PeliFilip pentru rezultatele care ne-au adus titlul de Firma de avocatură a anului în Europa de Sud-Est”, a declarat Oana Bădărău, Partener PeliFilip.

Departamentul de real estate al PeliFilip, coordonat de Oana Bădărău, reunește una dintre cele mai mari echipe din domeniul imobiliar din România: 13 avocați, dintre care 2 parteneri și 5 avocați seniori. Echipa și-a dobândit reputația prin participarea la cele mai importante tranzacții de pe piața locală, în 2016 fiind implicată în peste 20 proiecte de real estate de top.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *