Avangate achiziționează procesatorul global de plăți 2Checkout

Avangate, platforma eCommerce care sprijină companiile din întreaga lume să își maximizeze veniturile obținute din vânzarea de software, SaaS și soluții digitale, a anunțat astăzi achiziția companiei 2Checkout, un procesator de plăți cu acoperire globală. Compania care rezultă în urma tranzacției va aduce pe piață o suită completă de produse și servicii pentru ecommerce, inclusiv facturarea abonamentelor (subscripțiilor) la diferite servicii, îmbinând modele flexibile de procesare a plăților cu abilități avansate de ecommerce, managementul veniturilor recurente și instrumente de marketing la nivel global.

Compania care rezultă în urma achiziției va folosi numele 2Checkout și va fi condusă de Alex Hart, CEO al Avangate. Ken Benvenuto, actualul CEO al 2Checkout, va continua ca membru și consultant în consiliul de administrație al noii companii.

“Abilitatea de a vinde produse în toată lumea, atât local cât și internațional, și flexibilitatea de a folosi din platformă oricât de mult sau de puțin își dorește clientul, au fost motivele determinante pentru decizia de achiziție. Compania ce rezultă aduce o ofertă unică pe piață, scalabilă și flexibilă, ce va ajuta comercianții să accelereze creșterea propiilor venituri. Odată cu această achiziție va crește și mai mult capacitatea Avangate de a simplifica vânzarea de produse și servicii la nivel global, fie că este vorba de cumpărături punctuale sau tranzacții cu recurență”, a spus Alex Hart.

“Aducând împreună capabilitățile 2Checkout ca procesator de plăți și serviciile Avangate pentru managementul subscripțiilor și ecommerce, noua companie își va spori prezența la nivel global. Adunându-ne forțele, vom deveni lideri de piață în domeniul ecommerce și al subscriptiiilor, ne vom extinde global și vom dezvolta pachete avansate pentru procesarea plăților. Sunt încântat să ajut noul 2Checkout să livreze un set unic de capabilități pe piața de ecommerce, o piață în continuă creștere”, a declarant Ken Benvenuto.

Cele două companii vin cu competențe și functionalități complementare, ce se vor corobora pentru a oferi o soluție completă care va conține:

– Soluție integrată cu capabilități pentru managementul subscriptiilor, ecommerce și servicii de plăți online

– Flexibilite deplină pentru alegerea modelului de procesare a plăților, de la modelul de reseller (Merchant of Record) folosit pe scară largă, la modele ce se bazează pe implementări prin API sau diverse alte modele de procesare și integrări cu procesatori (Payment Gateways).

– Posibilitatea procesării tranzacțiilor în mai mult de 30 de limbi și în 130 de monede locale

– Suport pentru vânzarea de bunuri atât digitale cât și fizice pentru mai mult de 250 de activități economice, în peste 200 de țări și teritorii

– Serviciu clienți îmbunătățit la nivel mondial datorită operațiunilor la scară mai largă

– Accelerarea inovației și creșterea eficienței operaționale datorită achiziției de personal cu expertiză în industrie pe diverse domenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *