Norwegian Cruise Line lansează pachetul Premium All Inclusive

Compania de croaziere Norwegian Cruise Line lanseaza, incepand cu data de 3 Aprilie 2017, si pe piata din Romania pachetele Premium All Inclusive pentru turisti. Prin introducerea mai multor elemente în costul inițial al călătoriei, turiștii se pot bucura de mai multă liniște în timpul croazierelor organizate de Norwegian, fara costuri suplimentare.

Pachetul Premium All Inclusive include:

  • O selecție variată de băuturi premium alcoolice și non-alcoolice în toate barurile. saloanele și locurile de servit masa, oricând, pe toată durata croazierei.
  • Specialități din cafea marca Lavazza în timpul meselor.
  • Gratuit: o sticlă de apă de persoană, pe zi, în cabine.
  • Experiențe culinare unice în locurile de servit masa la bordul navei – bufete, demonstrații de gătit, grătare preparate pe punte.
  • Activități exclusive de divertisment, hituri de pe Broadway, spectacole, muzică și stand-up comedy.
  • Facilități de agrement pentru toate vârstele.
  • Beneficii și privilegii suplimentare oferite turiștilor cazați în apartamente și în zona denumită The Haven by Norwegian

”Compania Norwegian a fost întotdeauna inovatoare în domeniul croazierelor, iar introducerea pachetului Premium All Inclusive ridică la un cu totul alt nivel modalitatea în care organizăm turismul de croazieră, lipsit de griji și relaxat. Ne-am ocupat de un pachet important de servicii, considerate cândva ‘suplimentare’, care include o gamă diversă de băuturi premium, facilități și gratuități”, a declarat directorul general pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, Christian Boell.

Pentru toate rezervarile realizate intre 3 si 30 Aprilie 2017, turistii beneficiaza de reduceri de pana la 200 euro / cabina. Oaspetii care calatoresc in Studio-uri economisesc 50 euro, cei in cabine cu vedere la ocean economisesc 100 euro si cei care calatoresc in cabine cu balcon, mini suite, suite si in zona exclusivists The Haven, economisesc 200 euro / cabina.

Pachetul Premium All Inclusive este disponibil pentru toate cele 14 nave ale liniei Norwegian Cruise Line.

Leave a Reply

Your email address will not be published.