Grupul MOL a lansat un robot virtual pentru a recruta tineri

MOL -Foto_GROWWWGrupul MOL a lansat recent Messenger bot  – „robotul” virtual care ii  ajuta pe utilizatori sa obtina informatii detaliate despre programul de recrutare al companiei GROWWW. Chatbot este un instrument nou, un robot caruia cei interesati ii pot transmite mesaje si de la care primesc raspunsuri. Bot-urile sunt practic un amestec de inteligenta artificiala si interactiune umana.

Grupul MOL a apelat la aceasta metoda pentru a interactiona cu tinerii pe o platforma care le este foarte familiara, Facebook Messenger. In cadrul editiei din 2017 a programului, Grupul MOL Grupul MOL pune la dispozitie 176 de posturi specifice in domenii cum ar fi inginerie, economie, IT, stiinte naturale si sociale, in operatiunile Grupului din 9 tari. Posturile memol - growww_messenger_bot_5ntionate sunt disponibile in tari precum Austria, Ungaria, Slovacia, Slovenia Croatia, Bosnia-Hertegovina, Italia, Polonia si Cehia.  Candidaturile se pot depune pana la data de 7 aprilie 2017.

Misiunea noastra este sa fim pregatiti pentru provocarile viitorului. Nu poti face progrese fara inovare. Acesta este spiritul in care actionam in fiecare zi. Scopul programului GROWWW este de a descoperi acei tineri profesionisti alaturi de care putem construi mai departe succesul Grupului MOL si am decis sa utilizam noi metode pentru recrutarea lor,” a declarat Zdravka Demeter Bubalo, Vicepresedinte pentru Resurse Umane in cadrul Grupului MOL.

Scopul general al programului international pentru absolventi al Grupului MOL este de a recruta cei mai buni absolventi si tineri profesionisti din diverse domenii. In conditiile in care Facebook Messenger este principala platforma de comunicare a acestor tineri, utilizarea unui chatbot pentru recrutare este eficienta si astfel MOL se poate adresa exact grupului-tinta pe care compania il are in vedere.

Prin GROWWW Messenger bot, cei interesati pot primi informatii despre program si despre structura proiectului GROWWW din anul respectiv. Ambasadorii acestui program se prezinta, iar posturile disponibile pot fi cautate de asemenea prin intermediul acestui chatbot.

Pentru mai multe informatii, click AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published.