Adient și Boeing colaborează pentru a găsi noi căi de îmbunătățire a confortului

Adient, liderul mondial în domeniul scaunelor și al interioarelor auto, a anunțat astăzi că va colabora cu Boeing pentru a găsi noi căi de a aduce îmbunătățiri inovatoare în
materie de confort, eficiență și funcționalitate scaunelor și interioarelor aeronavelor comerciale.

Colaborarea aduce împreună doi lideri globali în sectorul lor de activitate. Boeing, liderul mondial în domeniul producției de aeronave, furnizează datele necesare privind industria aviatică și specificațiile tehnice ale acesteia, precum o bună înțelegere a cerințelor de certificare FAA. Adient este cel mai mare furnizor global de scaune și sisteme de interior pentru industria auto și va contribui cu expertiza sa în ceea ce privește designul, confortul, manopera, excelența operațională și managementul lanțurilor de aprovizionare complexe.
Adient este pe deplin devotată strategiei de valorificare a expertizei și a poziției solide de lider global în domeniul scaunelor și interioarelor auto pentru a asigura valoare pentru clienți și avantaje competitive pe piețe adiacente de mobilitate”, a declarat Bruce McDonald, Chairman și CEO al Adient. „În urma discuțiilor cu Boeing, am ajuns la concluzia că Adient are șansa de a ridica ștacheta în ceea ce privește experiența zborurilor pentru pasageri, exploatând din plin poziția de lider pe care o ocupăm pe piața scaunelor auto”.
Potrivit Counterpoint Market Research, LTD, se estimează că piața interioarelor de aeronave va ajunge la 21,7 mld. dolari până în 2025, aceasta corespunzând unei creșteri anuale de 4,3% între 2016 și 2025. Sectorul este consolidat între un număr mic de furnizori.
Boeing construiește aeronave comerciale într-un ritm record, având comenzi în execuție de peste 400 miliarde de dolari”, a declarat Kent Fisher, vice president și general manager, Supplier Management, Boeing Commercial Airplanes. „Explorăm în permanență oportunitățile de a le oferi o valoare sporită clienților noștri și considerăm că aceștia ar avea de câștigat de pe urma unei palete mai ample de opțiuni și a unor performanțe mai fiabile și la timp ale articolelor din categoria scaunelor și interioarelor de aeronave”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *