Romanian CSR Awards: Gala de Premiere va avea loc pe 5 Aprilie, la Palatul Ghica Tei

FB-cover-PARTENERI-pt-BT

Castigatorii Editiei Aniversare – 5 ani a competitiei Romanian CSR Awards vor fi anuntati pe data de 5 Aprilie, in cadrul Galei Romanian CSR Awards, ce va avea loc la Palatul Ghica Tei, din Bucuresti.
Participarea la eveniment se face pe baza de invitatie, confirmata in prealabil organizatorului.

Evenimentul este sustinut, in calitate de Parteneri, de companiile: Holcim, Ursus Breweries, OMV Petrom, E.ON Romania, Carrefour, Raiffeisen Bank, KFC, Telekom, Aqua Carpatica, CEZ Romania si GSK.

Cele 124 de proiecte inscrise in competitie au fost evaluate de un juriu independent, format din: Angela Cristea – Sef al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania,  Zoltán Bereczki – Country Director in cadrul NESsT Romania , Elena Badea –  Managing Partner la Valoria Business Solutions, Florin Ghinda –  fondator RomaniaPozitiva.ro, Daniela Chifan – Coordonator programe de finantare, Cristian China-Birta, blogger pe cristianchinabirta.ro si antreprenor online, Daniela Oancea – Redactor-Sef al revistei CARIERE, Radu Meirosu – fondator ComunicatedeAfaceri.ro si Evaluator independent si Ionut Sibian – Director Executiv al Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC).

ZoltanAcum ceva ani am mai citit tot felul de proiecte de CSR si ma bucur sa vad ca lucrurile au mai evoluat in zona asta. Se vede clar ca s-a trecut de la mentalitatea de sponsorizare la construit comunitati; de asemenea, s-a rafinat limbajul, instrumentele, ideile, au aparut tot felul de metrics despre calitatea vietii. Pentru asta, multumesc inca o data pentru proiecte. Cea mai grea treaba in proces? Sa compar idei din zona critica (copii, boli) cu cele mai putin critice, cu un continut emotional mai redus. Am incercat totusi sa fiu obiectiv”, a spus Zoltán Bereczki, Country Director în cadrul NESsT Romania si membru al juriului competitiei Romanian CSR Awards din acest an.

Gala de Premiere Romanian CSR Awards va reuni peste 150 de reprezentanti ai companiilor care s-au implicat in actiuni de responsabilitate sociala.

 

Partenerii media ai acestei competitii sunt: CSRmedia.ro, CAFEmedia.ro, CSRLeaders.roRFI, Bussines 24, Romania Pozitiva, mediaTrust, ComunicatedeAfaceri.ro, Ziare.com, TheTrends.

Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.