Viitorii avocați se pot înscrie în programul Mușat & Asociații Mentor

Mușat & Asociații anunţă continuarea programului “Mentor”, prin care invită viitorii avocați să ia parte la stagii de practică plătite în cadrul firmei. Dezvoltat împreună cu Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, prin intermediul Asociației Studenților în Drept, programul educaţional oferă studenților oportunitatea de a se integra în echipe de avocaţi cu experienţă în mandate complexe, într-o cultură organizațională care încurajează dezvoltarea talentului natural și atingerea potențialului maxim de performanță.

“Credem că este un gest firesc să sprijinim tinerii interesați de o carieră în avocatură să descopere frumusețea acestei meserii într-un cadru riguros dar divers. Fiind destinat celor mai buni studenți la Drept din anii III și IV de studiu, programul își propune să deschidă calea către o carieră în cadrul firmei noastre viitorilor avocaţi talentaţi, cu pasiune pentru meserie şi cunoştinţe temeinice”, a declarat Paul Buta, Partener în cadrul Muşat & Asociaţii.

“Muşat & Asociaţii Mentor” este un program ce îşi propune să răspundă nevoilor educaţionale ale profesiei de avocat, să le ofere studenţilor un început profesional de calitate, astfel încât ei să fie motivați să își urmeze vocația după ce au înțeles cum funcționează una dintre cele mai mari case de avocatură din România. Prin această acțiune, Mușat & Asociații oferă celor mai buni studenți 10 stagii de practică plătite, cu durata de o lună. Proiectul a fost prezentat atât în cadrul Facultății de Drept, în prezența a peste 100 de studenți, cât și în cadrul vizitei studenților organizată la sediul firmei.

“Au fost întâlniri informale în cadrul cărora am discutat cu studenții despre mandatele noastre complexe din ultimul an și le-am povestit cât de importantă este pasiunea pentru meseria pe care și-o aleg. Și în avocatură se aplică principiul potrivit căruia o carieră de succes este determinată de pasiune și talent, dar și de multă muncă, perseverență și răbdare. Aceste întâlniri sunt, în opinia noastră, deosebit de utile, deoarece viitorii avocați își pot forma o opinie mai clară cu privire la nivelul de pregătire și abilitățile personale necesare unui avocat de business”, a declarat Paul Buta, Partener în cadrul Muşat & Asociaţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *