UniCredit Bank: zero comision de subscriere pentru fondul de investiții Pioneer Stabilo

UniCredit Bank, una dintre principalele instituții financiare din România, anunță eliminarea comisionului de subscriere perceput în momentul realizării unei investiții în fondul Pioneer STABILO prin intermediul băncii. Pioneer STABILO este un fond de obligațiuni și instrumente cu venit fix care se adresează cu precădere investitorilor cu un profil conservator, ce urmăresc conservarea capitalului investit în condițiile unei volatilități reduse a valorii unității de fond.

“Eliminarea comisionului de subscriere este doar una dintre modalitățile prin care încercăm să le facem viața mai ușoară clienților noștri. Pentru clienții interesați să realizeze investiţii în unităţi de fond, această ofertă asigură mai multă mobilitate pentru portofoliul lor la un cost cât mai redus. În plus, pentru ei există și o serie de soluții simple și rapide de management al investițiilor, precum posibilitatea de a vizualiza soldul investițiilor prin intermediul Online și Mobile B@anking”, a declarat Septimiu Postelnicu, Șeful Diviziei de Retail în cadrul UniCredit Bank.

Eliminarea comisionului de subscriere este aplicabilă în conformitate cu prevederile Prospectului de Emisiune al Fondului şi este valabilă pentru toate investițiile în fondul Pioneer Stabilo efectuate până la data de 29 septembrie 2017. Oferta permite inclusiv clienților UniCredit Bank care dețin un Plan de Investiții RITM în fondul Pioneer STABILO să își rezilieze actualul plan și să contracteze un nou plan de investiții în acest fond, beneficiind astfel de comisionul zero de subscriere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *