Cosmin Samoila este noul CFO al New Kopel Group

Incepand cu luna martie 2017, Cosmin Samoila este noul CFO al New Kopel Group. Cosmin are o experienta de peste 11 ani in zona financiara, atat ca Senior Auditor in Ernst&Young Romania, departamentul de audit, cat si in cadrul Adama Holding, parte a grupului Immofinanz, unde, in calitate de Conducator al Departamentului Controlling, a coordonat toate aspectele financiare ale operatiunilor din Romania si din sud-estul Europei.

Cosmin este Membru Senior al Asociatiei Contabililor Autorizati din Marea Britanie (ACCA) si are licenta de expert contabil eliberata de Corpul Expertilor Contabili si Contabili Autorizati din Romania. A absolvit Academia de Studii Economice București, Facultatea de Finanțe.

Cred in dezvoltarea continua, unul dintre atributele filosofiei New Kopel Group. Am gasit aici o echipa minunata, colegi care colaboreaza excelent pentru indeplinirea obiectivelor Grupului. Este un mediu plin de provocari care te stimuleaza zilnic sa fii un om si un profesionist mai bun.”, declara Cosmin Samoila, CFO New Kopel Group

In actuala pozitie, Cosmin Samoila va continua proiectele implementate de Tal Lahav, actualul CEO si fostul CFO al New Kopel Group.

Usile noastre sunt mereu deschise celor care impartasesc filosofia Always Yes. Din aceasta perspectiva, Cosmin se integreaza perfect aici. Ii doresc multe realizari in noua pozitie”, declara Tal Lahav CEO New Kopel Group

La începutul anului, New Kopel Group a anuntat o investitie de peste 20 de milioane de euro în toate diviziile sale precum si intenția de a cumpăra peste 1.500 de mașini noi in 2017. Unul dintre obiectivele cheie vizeaza intensificarea activitatii de leasing operațional și de rent a car cu până la 20%. De asemenea, intenția Grupului este de a mentine atentia acordata clientilor prin propunerea unui parteneriat bazat pe atributul flexibilitatii si prin oferirea de solutii customizate, de cea mai buna calitate. New Kopel Group si-a propus, de asemenea, un mai mare accent pus pe angajati prin oferirea unei platforme potrivite cresterii si dezvoltarii lor profesionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *