Clubul Diplomatic readuce tradiția golfului odată cu deschiderea sezonului 2017

Prima competiție din calendarul Academiei de Golf „Demis Papillon” (DPGA), care marchează deschiderea sezonului de golf 2017, se va desfășura pe 25 martie, pe terenul de la Clubul Diplomatic din parcul Herăstrău. Din acest an, Academia de Golf „Demis Papillon” se mută integral la București, la Clubul Diplomatic și va dezvolta programe destinate amatorilor de golf de toate vârstele, de la nivelul începător și până la cel avansat. Înscrierile pentru competiție și la cursurile academiei se pot face la adresa de email office@demigolf.ro sau pe site-ul Academiei http://www.en.demigolf.ro/contact/.

Obiectivele mele pentru anul acesta sunt să dezvolt un program competițional complet pentru jucătorii consacrați,
să aduc cât mai mulți jucători noi la terenul de golf și să construiesc o infrastructură pentru copiii care vor să vină alături de acest sport frumos, dar mai puțin cunoscut în ciuda tradiției îndelungate pe care România o are
”,  a declarat Demis Papillon, fondatorul Academiei de Golf (DPGA).

Voi repune în circuit cupele lui J T Baker și J B Lammaison, doi antrenori pionieri care au pus România pe harta golfului în anii 1920 și am construit un calendar de competiții pe parcursul întregului an la finalul căruia vom desemna Club Champion în 2017 printr-un turneu ce va avea loc pe 7 și 8 octombrie”, a adăugat Demis Papillon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *