Julius Meinl: Peste 270 de cafenele din țară vor accepta versuri in schimbul cafelei

Julius Meinl îi îndeamnă pe români să își redescopere creativitatea la o ceașcă de cafea. Pe 21 martie, de Ziua Internationala a Poeziei, se “plătește cu poezie” în peste 270 de cafenele din România pentru al 5-lea an la rând.

În urma unui sondaj realizat de Julius Meinl, a reieșit ca mai mult de 80% dintre oameni se simț deziluzionați de starea actuală a lumii, iar explorarea părții creative a sinelui poate ajuta la îmbunătățirea perspectivei asupra vieții.

“Alăturați-vă să plătiți cu poezie și experimentați modul în care o simplă ceașcă de cafea poate inspira momente creative și poetice în viața noastră”, spune CEO-ul Julius Meinl, Marcel Loffler.

Este dovedit științific faptul că poezia poate avea un impact pozitiv asupra emoțiilor noastre, iar momentul unei cafele este un excelent prilej de inspirație.  

Tot de Ziua Internațională a Poeziei, oricine intră pe pagina oficială de Facebook  Julius Meinl poate deveni muză pentru artiști. Internauții sunt invitați să lase un comentariu cu o poezie preferată, iar trupa Otherside, împreună cu Helen vor interpreta în timp real, începând cu ora 13:00, toate versurile primite de la aceștia.

Anul trecut, campania-manifest a reușit să strangă peste 18.000 de poezii scrise de români din peste 70 de orașe din tară, toate acestea în schimbul cafelelor oferite în locațiile participante.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *