Wizz Air aloca cea de-a doua aeronava in Craiova si lanseaza 5 rute noi

Wizz Air sărbătoreşte alocarea celei de-a doua aeronave bazei sale din Craiova. Modernul aparat de zbor Airbus A320 cu 180 de locuri va sprijini operaţiunile pe cele cinci noi rute din Craiova ce încep din martie, spre Paris, Veneţia Treviso, Koln, Madrid şi Liverpool.

Noua aeronavă reprezintă o nouă investiţie, de 99 milioane de dolari, a companiei în România şi va crea 36 de locuri de muncă directe la Wizz Air, în Craiova.

“Astăzi sărbătorim alocarea celei de-a doua aeronave bazei WIZZ de la aeroportul din Craiova şi lansarea a cinci noi rute aşteptate spre Paris, Madrid, Veneţia, Koln şi Liverpool în martie. În calitate de cea mai mare linie aeriană din România continuăm expansiunea reţelei noastre de rute aflată în permanentă creştere şi aducem oportunităţi de călătorie cu adevărat accesibile pentru pasagerii din România, şi creăm noi locuri de muncă la nivel local”, a declarat Sorina Ratz, Wizz Air  Communications Manager.

Adrian Predescu, Directorul Tehnic al Aeroportului Internațional Craiova, a menționat: „Alocarea celei de-a doua aeronave Wizz Air bazei de la Craiova,  reprezintă pentru noi o confirmare a potențialului de trafic a arealului pe care îl deservim și o altă etapă importantă în cadrul proiectului de dezvoltare a rutelor inițiat în urmă cu 3 ani. Investițiile realizate în ultimii ani ne permit astăzi să începem operarea de pe Aeroportul Internațional Craiova către noile destinații anunțate încă din noiembrie 2016, compania Wizz Air oferind acum 10 rute cu tarife scăzute, spre cinci țări europene.”

Noile rute, atât de aşteptate de călătorii din regiune, spre Paris, Veneţia, Koln şi Madrid, cu două zboruri de săptămână, şi spre Liverpool, cu trei curse săptămânale, vor începe din această lună.

Wizz Air asigură în prezent 10 destinaţii spre cinci ţări şi oferă spre vânzare 485.000 de locuri pe rutele sale din Craiova, în 2017. Biletele au preturi incepand de la 69 RON si sunt disponibile pe wizzair.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *