Praktiker Romania redeschide doua magazine remodelate

Praktiker România continuă procesul de modernizare a reţelei celor 27 de magazine din ţară inițiat anul trecut. Compania a investit în remodelarea magazinului din Ploiești (situat în Păuleștii Noi, nr. 183 A) și a magazinului din Oradea (situat pe Strada Ogorului, nr. 65 B), redeschise astăzi, în mod oficial.

Praktiker a investit aproximativ 600.000 de euro pentru fiecare magazin. Spațiile comerciale au fost astfel optimizate, pentru a le oferi clienţilor o experienţă îmbunătăţită la cumpărături.

„Am resimţit efectele pozitive ale acestui proces de modernizare încă de la primul magazin redeschis anul trecut, magazinul Vitan din Bucureşti, fiind valabile în cazul tuturor magazinelor incluse până acum în acest program. Este vorba despre o creştere a vânzărilor cu 40% până la 60% pentru fiecare magazin modernizat redeschis. Acest lucru ne certifică faptul că strategia pe care am ales să o urmăm este una de succes, favorabilă atât clienţilor Praktiker România, prin facilitarea procesului de cumpărare, cât şi nouă, la nivel de business”, a declarat  Omer Susli, proprietar Praktiker România.

Începutul sezonului cald le aduce clienţilor Praktiker din Ploieşti şi Oradea diverse alte reduceri şi oferte la produsele de sezon, precum: maşini de tuns iarba, plăci pentru exterior, vopsea lavabilă, faianţă, produse sanitare şi piese de mobilier.

Lucrările din cadrul procesului de modernizare au avut loc pe parcursul a două luni. Pentru a nu afecta vizitatorii magazinelor în această perioadă, lucrările s-au realizat structurat, pe arii şi departamente care au fost, pe rând, remodelate.

„Noul concept de magazin le oferă cumpărătorilor Praktiker un acces mai uşor la produsele şi serviciile noastre, la informaţii detaliate şi de specialitate, dar şi o serie de promoţii şi premii. Astfel, începând cu data de 17 martie, pentru o perioadă de 2 săptămâni, toţi clienţii care achiziţionează produse de cel puţin 150 lei primesc automat un card răzuibil cu premii garantate constând în excursii în Europa, biciclete Pegas, mii de vouchere cadou şi multe alte premii surpriză. Am pregătit, de asemenea, şi oferte speciale pentru meşteri. În primul rând, noul sistem de bonusare a meşterilor lansat la 1 martie, prin care aceştia primesc 12% reducere sub formă de vouchere de cumpărături la achiziţiile pe care le fac într-o lună calendaristică. Începând cu data de 17 martie, meşterii vor beneficia de alte două oferte: 15% reducere la gama profesională de produse MEŞTERICĂ şi 20% reducere la vopseaua lavabilă profesională SUPER”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *