UPS și Marken sunt furnizori de servicii logistice de top în industria pharma

UPS și Marken sunt furnizori de top în colectare datelor despre temperatură și servicii de administrare pentru materiale de studiu clinic, potrivit studiului Clinical Supply Chain Logistics Survey 2017, realizat de Nice Insight. Rezultatele studiului au fost publicate în ediția din luna martie al Pharma’s Almanac, un supliment trimestrial al American Pharmaceutical Review. Nice Insight, departamentul de cercetare al That’s Nice, A Science Agency, cu sediul la New York, a realizat primul studiu de piață de măsurare a percepției industriei farmaceutice asupra celor mai importanți furnizori de servicii de logistică și distribuție la nivel mondial.

„UPS și Marken sunt onorate să primească recunoașterea industriei pentru cei mai buni prestatori de servicii pentru studiile clinice”, a declarat Geoff Light, președinte UPS pentru strategie logistică în industria medicală. „Îmbunătățirea stării de sănătate prin intermediul unor medicamente și vaccinuri sofisticate începe cu studii experimentale de succes, iar un sistem de logistică optimizat este o componentă integrantă a cercetării și dezvoltării în industria medicală.”

Nice Insight a intervievat 320 de directori de logistică pentru industria medicală din organizații mari și mijlocii din SUA, Europa și Asia. UPS/Marken au obținut constant cel mai mare scor în rândul respondenților la categoriile referitoare la capabilitățile tehnice, operaționale și de servicii. Rezultatele studiului au fost publicate după anunțul și finalizarea achiziției Marken de către UPS, cele două branduri numărându-se printre cei 22 de furnizori de top evaluați pe segmentul serviciilor de logistică pentru industriile farmaceutică și de biotehnologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *