Hornbach propune patru noi stiluri de amenajare a locuintei

Amenajarea locuinței nu mai este, acum, doar despre culori, piese de mobilier și decorațiuni. Sentimentele sunt cel mai mult în centrul atenției. Senzația de bine este mai importantă decât orice regulă de amenajare. În linie cu această nouă tendință, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, lansează în această primăvară noi stiluri de amenajare a locuinței.

„Eliminarea stresului, contemplarea și relaxarea totală, fără a face absolut nimic, sunt astăzi mai căutate decât au fost vreodată. Să stai din când în când tolănit, fără să fii condiționat, pe o pernă moale de pe canapea, îți oferă pur și simplu bună dispoziție, întrucât căminul are în primul rând rolul de a îngriji sufletul”, a declarat Axel Venn, expert în designul culorilor, care elaborează, de peste zece ani, stilurile de amenajare ale Hornbach.

Locuința devine, astfel, o chestiune de confort. Acasă este locul unde oamenii se simt cel mai bine și unde au luxul de a fi în largul lor, la finele unei zi stresante.

„Oferim clienților noștri tot ceea ce au nevoie pentru a transforma casa într-un loc confortabil. De la pardoseli diverse, tencuieli scămoșate și tapet în nuanțe diverse, până la materiale textile”, a declarat, la rândul său, Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Astfel, potrivit afirmațiilor sale, stilurile de amenajare propuse pentru acest sezon se numesc Black&White Comfort, Nordic Atmosphere, Relaxed Living și Blooming Emotions.

Jocul de culori din stilul Black&White Comfort este foarte reținut: funcțional, dar și natural, autentic și jucăuș. În aceeași tendință se încadrează și mobilierul alături de accesorii Pe de o parte stilul te trimite într-un mediu dur, ca teracota, și stabil, ca materialele dense din in – iar pe de altă parte, moale și voluminos, ca pielea. Acest contrast ușor asigură o armonie specială. Senzația din încăpere nu este deloc încărcată, fiind frumos aranjată și confortabilă. Un mediu adecvat deopotrivă pentru locuit și odihnă, cât și pentru muncă. De asemenea, stilul propus de Hornbach este foarte versatil, fiind confortabil pentru orice generație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *