NEPI: Mega Mall și Promenada au acum propria aplicație

NEPI, cel mai dinamic investitor imobiliar din România și dezvoltatorul Mega Mall și Promenada, lansează a-Ha!, cea mai avansată aplicație pentru centrele comerciale din România. Aplicația a-Ha! răsplătește utilizatorii cu beneficii exclusive și cadouri pe alese pentru cumpărăturile făcute în Mega Mall sau Promenada, precum și pentru alte interacțiuni offline sau online, cum ar fi timpul petrecut în magazinele preferate sau accesarea website-urilor celor două centre.

Principalele beneficii ale aplicației a-Ha! sunt:

1. Îți alegi singur cadourile pentru care aduni puncte. Fiecare vizită și orice cumperi, fie din Mega Mall, fie din Promenada, te aduc mai aproape de a primi exact ce-ți dorești!

2. Dacă ai nevoie de inspirație, vrei să știi cele mai noi tendințe din magazine și recomandări atent alese special pentru tine, de acum poți intra pe a-Ha! Cele mai tari brand-uri sunt deja aici.

3. Nu trebuie să mai cauți tu cele mai bune oferte și cele mai mari reduceri. De acum, te caută ele pe tine, direct pe smartphone-ul tău!

4. Doar printr-o atingere ai acces la informații despre toate magazinele preferate, precum și despre tot ce este nou în Mega Mall și Promenada.

5. Design-ul este minimalist și atrăgător, iar preferințele tale sunt în centrul atenției, întrucât aplicația a-Ha! îți oferă conținut croit pe ceea ce îți place.

6. Ai acces gratuit la rețeaua Wi-Fi a celor două centre comerciale, deci te poți bucura de aplicație fără grija consumului de date.

„Ne adaptăm mereu nevoilor clienților noștri și lucrăm constant pentru a ne menține serviciile la standardele înalte cu care s-au obișnuit până acum. Am dezvoltat aplicația a-Ha! pentru că ne-am dorit să le oferim tuturor celor care ne trec pragul o experiență de shopping modernă și personalizată și, în egală măsură, să îi răsplătim pentru alegerile făcute în Mega Mall și Promenada. Aplicația este în strânsă legătură cu întreg ecosistemul celor două centre comerciale și este o extensie firească și foarte ușor de folosit a experienței offline”, spune Marius Barbu, Asset Manager în cadrul NEPI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *