ELKO : soluții dedicate sistemelor de supraveghere pentru cazinouri

Numarul cazinourilor aflate in Romania este intr-o continua crestere, principalul motiv fiind legea mai permisiva din tara noastra, comparativ cu alte tari europene. Aceasta industrie se confrunta insa cu o serie de probleme de securitate care pot fi prevenite. Se impune, astfel, prezenta unui sistem de securitate performant, sigur si usor de gestionat. Proiectarea si instalarea unui astfel de sistem este un proces ce necesita un nivel de experienta ridicat, mai ales datorita faptului ca, in cele mai multe cazinouri, intalnim conditii de iluminare dificile. Spatiile de acest tip necesita supravegherea tuturor meselor de joc si a tuturor tranzactiilor ce au loc intre angajati si clienti. Aceste zone trebuie sa fie supravegheate discret, astfel incat jucatorii sa nu se simta intimidati.

ELKO propune integratorilor solutii bazate pe echipamente ATEN

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, propune solutii eficiente pentru conditiile specifice de supraveghere a unui cazinou, bazate pe echipamente ATEN aflate in distributia ELKO pentru Romania. ATEN este unul dintre cei mai mari producatori si furnizori de solutii de conectivitate complexe, oferind cel mai diversificat si complet portofoliu. Solutia propusa de ELKO pentru segmentul de piata reprezentat de cazinouri este compusa din camere CCTV IP si patru echipamente ATEN. A fost dezvoltata astfel incat imaginile video surprinse de camerele de supraveghere sa poata fi redate pe un videowall de dimensiuni mari, 4×4, pentru care delay-ul ajunge la circa 0 secunde.

ATEN VM1600

VM1600 este un switch modular 16×16 ce ofera un control in timp real si un management de ultima generatie. Poate gestiona un numar maxim de 16 surse video si poate transmite semnalul catre 16 ecrane simultan. Produsul integreaza tehnologia ATEN Seamless Switch, ce foloseste o functie progresiva de comutare rapida. VM1600 este un produs ce permite o integrare rapida si simpla cu sistemele de video wall, fiind o solutie ideala pentru toti cei care isi doresc sa achizitioneze un produs scalabil.

ATEN CL6700MW

Produsul este o consola de management al KVM-urilor. Integreaza un ecran LCD Full HD de 17.3 inch, o tastatura si un touchpad. Datorita design-ului special, cele trei componente integrate pot functiona independent. Consola ofera posibilitati de conectare flexibile, fiind configurata cu port VGA, DVI sau HDMI.

ATEN CS1768

CS1768 este un switch KVM cu 8 porturi ce poate fi folosit pentru gestionarea a 8 computere folosind o singura tastatura, un singur mouse si o singura consola de management.

ATEN CE610
Este un KVM extender cu USB 2.0 si DVI ce suporta tehnologiile ExtremeUSB® si HDBaseT. Poate fi folosit pentru a extinde semnalul DVI si USB 2.0 cu pana la 100m de la sursa, folosind un cablu Cat 5e/6. Produsul este ideal pentru situatiile in care este nevoie de un touch panel, cum ar fi centrele medicale, mall-urile, magazinele industriale sau pentru cazurile in care se doreste o sincronizare intre computere portabile si desktop-uri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.