Wizz Air a încheiat un parteneriat cu Chubb pentru asigurări de călătorie

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, anunță semnarea unui parteneriat cu Chubb, pentru a le oferi clienților asigurări de călătorie și pentru zbor. Călătorii care rezervă zboruri prin intermediul wizzair.com și al aplicației Wizz Air pentru mobil pot adăuga atât asigurarea de călătorie sau de anulare, sau pe ambele, în funcție de locație, amândouă fiind oferite de Chubb. Serviciile vor acoperi 23 de țări din Europa și vor fi disponibile în 17 limbi.

George Michalopoulos, Chief Commercial Officer la Wizz Air, a declarat: “La Wizz Air ne-am angajat să oferim cele mai mici tarife posibil și o experiență excelentă pe parcursul călătoriei cu WIZZ. Chubb este un partener care le va oferi pasagerilor soluții de asigurare personalizate și îi va lipsi de griji pentru o călătorie și mai plăcută. Vom continua să ne îmbunătățim portofoliul de servicii și de produse pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienților noștri dornici să călătorească.”

Donna Dorairajoo, Manager Regional, Asigurări de călătorie Chubb în Europa, Eurasia și Africa, a declarat: “Suntem mândri să colaborăm cu una dintre cele mai de succes companii aeriene low-cost din Europa, care a crescut constant spre succes de la momentul înființării în 2013. Clienții Wizz Air pot de acum să beneficieze de ofertele noastre pentru călătorii și anularea zborului care combină condiții beneficie, un preț atractiv și, mai presus de toate, servicii excelente și asistenţă în caz de urgențe și sesizări.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *