Diverta deschide un nou magazin in Constanța

Lantul de retail Diverta va deschide primul magazin planificat pentru acest an, in cadrul City Park din orasul Constanta. Lansarea va avea loc miercuri, 15 martie, reteaua ajungand astfel la un total de 27 de unitati la nivel national. In prima luna de la deschidere (15 martie – 15 aprilie), clientii vor beneficia de discounturi de 10% pentru orice produs achizitionat. Magazinul este amenajat pe o suprafata de 200 mp si ofera constantenilor un mix complex de produse de dezvoltare personala si petrecere a timpului liber pentru intreaga familie, de la carti de top din toate domeniile, jucarii cu cele mai atractive licente pentru copii, pana la gadgeturi tech si non-tech in cele mai noi tendinte, jocuri de societate, papetarie scolara si office si altele.

“Principalul obiectiv al retelei Diverta pentru 2017 este continuarea extinderii la nivel national, inceputa in anii anteriori. Avem in plan deschiderea a inca 5 magazine, in cele mai mari centre comerciale din tara, dar si extinderea business-ului online – <http://www.dol.ro> www.dol.ro”, a declarat Amalia Buliga, CEO Diverta.

In 2016 reteaua Diverta s-a extins la nivel national cu 5 magazine, indeplinindu-si obiectivele de dezvoltare planificate. Dintre acestea, 2 unitati au fost deschise in Bucuresti, in centrele comerciale Veranda Mall si Promenada si 3 unitati in tara, in orasele Craiova, Targu Mures si Drobeta Turnu Severin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.