Wizz Air sarbatoreste pasagerul cu numarul 7 milioane din Cluj-Napoca

Wizz Air sărbătoreşte 7 milioane de pasageri transportaţi pe rutele sale cu preţuri scăzute din şi spre Cluj-Napoca. Norocosul pasager cu numărul 7 milioane a călătorit pe zborul inaugural Bratislava – Cluj şi a fost premiat la sosire de către WIZZ cu un bilet dus-întors.

În 2017, Wizz Air oferă pe rutele sale din Cluj peste 1,9 milioane de locuri cu preţuri de la doar 39,99 lei. În prezent, pe lângă cele mai noi rute spre Bratislava, Malta, Stockholm şi Larnaca, care încep în această lună, Wizz Air oferă din Cluj în total 35 de destinaţii spre 17 ţări. Wizz a început să opereze din Cluj-Napoca de peste zece ani.

Baza din Cluj-Napoca, care găzduiește şase aeronave, reprezintă o investiţie de 588 de milioane de dolari, cu aproape 200 de membri de echipaj local.

În 2016, peste 1,3 milioane de pasageri s-au bucurat de preţurile scăzute ale WIZZ, de un sistem de rezervare uşor de utilizat şi de servicii excelente la bord, din şi spre Cluj, dar şi de susţinerea a peste 1.000 de locuri de muncă la nivel local în industriile de aviaţie şi turism.

„Aniversarea a 7 milioane de pasageri Wizz Air la Cluj-Napoca este un prag semnificativ, nu doar pentru compania aeriană și aeroport, ci și pentru județul Cluj. Acești pasageri sunt și vizitatori ai regiunii, oameni de afaceri, care contribuie în mod direct la prosperitatea și dezvoltarea zonei. Noul zbor spre Bratislava, care s-a inaugurat azi, dar și celelalte rute noi anunțate vor aduce noi provocări și oportunități economice pentru județ. Doresc companiei Wizz Air cât mai multe destinații și pasageri de pe Aeroportul Internațional Cluj!”, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

“Astăzi am lansat şi primul zbor spre Bratislava din Cluj, şi alte trei noi rute mult așteptate vor începe luna aceasta spre Malta, Larnaca şi Stockholm. Echipajul nostru dedicat îi întâmpină la bord pe pasagerii aflaţi pentru prima dată într-una dintre aeronavele noastre, dar şi pe cei deja obişnuiţi să zboare cu WIZZ, pe oricare dintre cele 35 de destinaţii disponibile din Cluj-Napoca!”, a spus Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager.

Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air oferă acum 133 de rute spre 20 de ţări din întreaga Europă şi nu numai, de pe 10 aeroporturi locale. Pentru 2017, 14 noi rute spre nouă ţări au fost deja anunţate din România, spre destinaţii populare precum Veneţia Treviso, Bologna şi Roma din Suceava, precum şi Koln, Liverpool şi Madrid din Craiova, toate cu începere din această lună. Cei peste 730 de membri ai echipei Wizz Air din România îi întâmpină pe pasageri la bordul celor 20 de aeronave, inclusiv 5 Airbus A321 noi, ultra eficiente, cu 230 de locuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *