Ryanair: Noi zboruri de iarna catre Palermo si zboruri extra catre Bristol

Ryanair a lansat astazi pentru București cel mai mare orar de iarnă al său de până acum (2017), cu un nou serviciu de iarnă către Palermo, zboruri extra către Bristol și 13 rute în total, care vor aduce 2,000,000 de clienți anual și vor susține 1.500 locuri de muncă la Aeroportul București. Ryanair își crește astfel traficul în București cu 33%.

Ryanair va continua să conecteze Bucureștiul cu centrele de business de top, la frecvențe ridicate și servicii la tarife reduse, incluzând Londra (2 pe zi) și Berlin (2 pe zi), cu orare mai bune și tarife mai mici, care fac Ryanair alegerea ideală atât pentru clienții români de business, dar și pentru cei de agrement.

“Suntem încântați să lansăm orarul nostru Iarna 2017 București, care include un nou serviciu de iarnă către Palermo, mai multe zboruri către Bristol și 13 rute în total, care vor aduce 2,000,000 de clienți p.a. pentru Aeroportul București, totul pentru că noi ne creștem traficul cu 33%. De asemenea, suntem fericiți să raportăm rezervări în avans puternice pentru rutele din orarul Vara 2017 București, și clienții români trebuie în continuare să se aștepte la tarife și mai mici, totul pentru că nu a fost vreodată o perioadă mai bună în care să-și rezerve zboruri la tarif redus cu Ryanair. Pentru a sărbători lansarea orarului Iarna 2017 București, scoatem la vânzare locuri pe întreaga rețea de rute, de la doar 7.99€, care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Luni (13 martie). Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să se grabească și să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări”, a declarat Matthias Wenk, Marketing Operations Director Ryanair.

Orarul Vara 2017 București atrage rezervări în avans record cu frecvențe mărite pentru destinațiile de vacanță de familie, susținute de tarife reduse, consecință a trecerii Ryanair pe costuri mai mici pentru carburant și o experiență a clienților îmbunătățită, dar și a dezvoltărilor aduse programului “Always Getting Better”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *