Mega Image sustine cu alimente donatorii de sange din Ploiesti

Mega Image va oferi Mega Image - Doneaza Sange 2017 tuturor donatorilor de sange din Ploiesti “pachetul de refacere energetica” pe tot parcursul anului 2017. Toti cei care vor dona sange la Centrul de Transfuzii Ploiesti vor primi produse alimentare dupa actul donarii, pentru a se reface rapid din punct de vedere caloric.

Acest parteneriat, facilitat de catre Asociatia O Sansa pentru Viata, vine dupa ce, in cursul anului 2016, Mega Image s-a mai implicat, in 2 randuri, in astfel de initiative. Atat in luna august, cat si in luna decembrie, Mega Image a oferit donatorilor de sange produse pentru reenergizare si hidratare.

Adrian Nicolaescu, Vicepresedinte Marketing al Mega Image.Stim ca este nevoie stringenta de sange si mai stim ca aceasta nevoie nu este 100% acoperita. De aceea, ne-am propus sa ii sustinem pe cei curajosi, care doneaza sange frecvent si care, prin gestul lor altruist, salveaza vietile altor oameni. Vrem sa atragem atentia clientilor nostri asupra nevoii de donare benevola de sange. Gestul nostru este unul simbolic, insa ne dorim sa fie semnificativ pentru beneficiari. Donarea de sange este vitala pentru sistemul nostru de sanatate si planuim sa ne implicam activ in sustinerea acestui act caritabil” a declarat Adrian Nicolaescu, Vicepresedinte Marketing al Mega Image.

Anul trecut, initiativa a fost bine primita de catre donatori, deoarece aceasta este o nevoie reala imediata pe care unii dintre acestia nu si-o pot intotdeauna acoperi singuri, din ratiuni financiare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *