Catalogul „Unelte şi Maşini de Grădină” aduce primăvara în grădina ta

Praktiker România lansează catalogul „Unelte şi Maşini de Grădină” ce dezvăluie secretele unei grădini de vis. Clienții pot accesa gratuit noul catalog în format electronic pe www.praktiker.ro sau descărcând aplicaţia Catalog Praktiker România, disponibilă pe Appstore şi Google Play, cât şi în format tipărit, în magazinele Praktiker.

Sezonul de primăvară este reprezentativ pentru îngrijirea spaţiilor verzi, de aceea catalogul prezintă game variate de produse dedicate întreţinerii şi amenajării grădinii, dar şi noutăţile sezonului. Fiind retailerul DIY cu cel mai bun raport calitate-preţ, poziţie obținută de Praktiker România în urma sondajului Best Buy Award 2015 realizat de organizația elvețiană ICERTIAS – International Certification Association, şi în catalogul „Unelte şi Maşini de Grădină” se regăsesc produse unice pe piaţă, la preţuri competitive.

Catalogul „Unelte şi Maşini de Grădină”

Într-un format accesibil, uşor de parcurs, cele 110 de pagini ale catalogului „Unelte şi Maşini de Grădină” devin ghid-expertul oricărui posesor de grădină, terasă sau balcon. Catalogul cuprinde două secțiuni complexe: primul capitol prezintă produsele pentru întreținerea grădinii, iar cel de-al doilea este dedicat accesoriilor necesare amenajării grădinii. Produsele prezentate sunt însoțite de imagini sugestive, detalii tehnice, preţ, dar şi de explicaţii amănunţite privind utilizarea lor. Praktiker a selectat atent game întregi de produse cu preţuri variate – de la cele mai mici pentru satisfacerea hobby-urilor personale, până la echipamente pentru profesionişti.

Multitudinea de produse care se regăsesc exclusiv în magazinele Praktiker din ţara noastră este semnalizată ca atare în catalog (EXCLUSIV la Praktiker). Noutatea sezonului o reprezintă gama de grădină Einhell cu produsele marcate cu NOU: maşini de tuns iarba, trimmere, motosape, motocultivatoare sau hidrofoare.

Uneltele potrivite pentru o grădină de vis

Tehnologiile noi oferă din ce în ce mai mult suport iubitorilor de natură şi pasionaţilor de agricultură, venind în sprijinul lor cu aparate şi ustensile care să transforme lucrul în grădină într-o adevărată plăcere. Pentru a face munca în grădină mai uşoară, catalogul le propune clienţilor produsele ideale pentru orice tip de spaţiu verde – de la grădinile dedicate recoltelor de legume sau fructe, până la cele destinate relaxării, amenajate cu gazon, flori sau arbuşti.

Lucrările de primăvară din grădină, precum tăierea pomilor și a plantelor uscate sunt cele care stau la baza unei grădini frumoase și roditoare în tot sezonul cald. Clienţii pot opta pentru foarfeca pentru gard viu (94,99 lei), cu mâner de lemn și lamă cu înveliș antiaderent sau pot alege foarfeca electrică de 500 W (139,90 lei), găsită exclusiv în toate magazinele Praktiker din țară.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *