Mester Card, acum la Praktiker cu un plus de avantaje

Praktiker România, partenerul de încredere al meşterilor, pune la dispoziție MEŞTER CARD ce oferă un plus de avantaje posesorilor săi, atât persoane fizice, cât şi juridice.

„Programul de fidelizare prin MEŞTER CARD de la Praktiker este unic pe piaţa DIY locală. Fie că vorbim de finisaje, montaje, structuri, instalaţii, amenajări grădini sau alte domenii de interes, cardul de fidelitate dedicat meşterilor susţine afacerile cu avantaje create exclusiv pentru meşterii profesionişti., spune Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Beneficiile MEȘTER CARD

Pentru cumpărăturile de cel puţin 1.500 lei într-o lună calendaristică (mai puţin produsele care se află deja în promoţie), efectuate cu MEŞTER CARD în magazinele Praktiker din România, meşterul primeşte un voucher de 12% reducere. Voucherul poate fi solicitat de la Biroul de Informaţii, la începutul fiecărei luni, pentru cumpărăturile efectuate în luna anterioară. Acesta poate fi utilizat în magazinele Praktiker pentru achiziţionarea produselor preferate.

Posesorii MEŞTER CARD beneficiază şi de preţuri speciale la articole dedicate, transport gratuit în anumite condiţii, diverse campanii şi concursuri cu premii. Un beneficiu în plus este accesul la evenimentele exclusiviste în care sunt prezentate noutăţile în materie de produse şi tehnici.

Ca deţinători ai cardului de fidelitate, meşterii vor putea participa în campaniile special pregătite pentru ei, ceea ce înseamnă că pot deveni câştigătorii numeroaselor premii precum: excursii, bilete la meciuri de fotbal, unelte şi scule profesionale sau chiar maşini.

Cum se obţine MEŞTER CARD-ul

Meşterii pot intra în posesia MEŞTER CARD într-un timp foarte scurt, completând formularul de înscriere disponibil în orice magazin Praktiker din România sau online pe www.praktiker.ro/info/mesteri/comanda.

Formularul se completează cu datele personale sau ale firmei, ulterior se validează la Biroul de Informaţii din magazin, alături de copia buletinului sau copia certificatului de înregistrare fiscală. Cardul se emite pe loc, gratuit, fiind activ din momentul intrării în posesia acestuia.

Cum se foloseşte MEŞTER CARD-ul

Pentru a putea beneficia de avantajele sale, cardul se prezintă la casa de marcat la fiecare achiziţie din magazinele Praktiker, pentru a contoriza în sistem toate cumpărăturile efectuate. Beneficiile cardului sunt valabile încă din momentul emiterii, pe termen nelimitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.