Bancpost trimite tinerii români IT-iști la competiția internațională Beyond Hackathon

Bancpost îi trimite pe cei mai talentați IT-iști din România la competiția Beyond Hackathon dedicată tinerilor specialiști din domeniul IT (software developer, designer,  marketer, business developer).

Evenimentul va avea loc în perioada 17-19 martie 2017, la Atena.

Banca susține astfel industria IT oferind șanse reale de afirmare la nivel național și internațional tinerilor talentați. Competiția își propune să promoveze ideile și proiectele inovative care pot face diferența în domeniul serviciilor și produselor financiare și să modeleze astfel viitorul banking-ului.

Beyond Hackathon se află la cea de-a doua ediție și este organizat de Grupul Eurobank în parteneriat cu Found.ation M.P. şi The Cube Workspace M.I.K.E. și cu subsidiarele Grupului Eurobank din regiune Bancpost SA (Romania), Eurobank Bulgaria AD şi Eurobank Cyprus Ltd. Noutatea de anul acesta o reprezintă faptul că pot participa în competiție inclusiv start-up-urile, companii de profil cu maxim 5 ani experiență.

Pe parcursul a trei zile, specialiști în IT – programatori, dezvoltatori de software, designeri și dezvoltatori de afaceri – vor participa la work-shop-uri suținute de lideri internaţionali în domeniul FinTech și vor putea interacționa cu experți din domenii diferite (business, design, technology și comunicații). Obiectivul final este acela de a genera idei inovatoare care să se concretizeze în produsele și serviciile bancare ale viitorului.

În 2016, Bancpost a trimis în competiție doi specialiști români în IT care au ajuns în faza finală de susținere a proiectelor.

În final, participanții își vor prezenta ideile în fața unui juriu, primele trei proiecte urmând să fie recompensate cu premii în bani (5.000 €, 3.000 € şi respectiv 2.000 €), dar și cu șansa de a fi implementate cu susținerea Eurobank.

Cei interesați să participe la Beyond Hackathon trebuie să se înscrie până la data de 16 martie pe pagina www.beyondhackathon.com. Aceștia își pot forma echipele încă din România, însă își pot găsi coechipieri și la Atena, împreună cu ceilalți participanți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *