ALD Automotive lansează în România noua soluție My ALD

ALD Automotive lansează în România noua soluție mobilă și web My ALD, care cuprinde aplicația dedicată utilizatorilor autovehiculelor și portalul dedicat managerilor de flotă.

Tehnologia transformă obiceiurile de consum ale clienților și impune tendințe digitale și în industria de leasing operațional. Am analizat atât comportamentul managerilor de flotă, cât și al utilizatorilor, care își doresc soluții tot mai simple și în mișcare și am lansat noua soluție My ALD. Aplicația va fi apreciată de toți utilizatorii pentru informațiile primite în timp real, iar managerii de flotă vor putea realiza sarcinile de administrare mai rapid și mai eficient în noul portal”, spune Frédéric Banco, director general al ALD Automotive România.

Cu noua aplicație, utilizatorii autovehiculelor își pot actualiza kilometrajul și pot accesa date personalizate, precum detalii despre contractul de leasing operațional și autovehiculul pe care îl conduc, istoricul serviciilor de mentenanță și consumul de combustibil, dacă au acest serviciu contractat.

În plus, prin intermediul aplicației My ALD, utilizatorii pot găsi rapid o parcare sau o stație de alimentare din apropiere și pot identifica pe hartă furnizorii de servicii în funcție de marca mașinii conduse, pe care îi pot apela direct din aplicație. Autovehiculele ALD Automotive au toate reparaţiile realizate în service-uri de marcă și cu piese originale.

Noul portal web My ALD le oferă managerilor de flotă o soluție flexibilă pentru gestionarea eficientă a parcurilor auto. Aceștia au acces în timp real la toate datele despre flota pe care o administrează, de la utilizatorii activi și istoricul acestora, până la contracte, servicii, rapoarte interactive și analize detaliate. Managerii de flotă pot notifica și comunica prin intermediul aplicației cu utilizatorii autovehiculelor ALD Automotive.

Aplicația My ALD poate fi descărcată gratuit din Apple App Store iOS și Google Play Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *