Veranda Mall ofera 1.000 de euro celei mai iubite mame

Veranda Mall organizează în perioada 1-12 martie concursul “Cea mai iubită mamă merită cea mai frumoasă zi”. Premiul consta într-un răsfăţ în valoare de 1.000 de euro valabil la cele aproximativ 100 de magazine din centrul comercial, precum şi o şedinţă gratuită de make-up oferită de Sephora.

Luna martie este dedicată femeilor, deci și un bun prilej de a le mulțumi prin cuvinte și cadouri pentru tot ce fac pentru noi. De această dată organizăm un concurs prin care provocăm familia să le demonstreze cât de importante sunt în viaţa lor, printr-un exercițiu creativ. Orice femeie își dorește, pe lângă armonie în familie, să aibă rochia mult visată din vitrină, un look de invidiat, colierul din reclame sau parfumul preferat, iar marele premiu va contribui la îndeplinirea acestor dorințe”, afirmă Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

Pentru a participa la concurs, este necesar un cont pe Facebook. Utilizatorul care compune cea mai creativă urare pentru mama sa și o postează pe pagina de Facebook Veranda Mall  va fi desemnat câştigător, prin intermediul unei extrageri, care va avea loc pe 12 martie. Mai multe detalii și regulamentul sunt disponibile pe site-ul Veranda Mall .

De asemenea, până pe 12 martie, pentru cei interesați să găsească cel mai potrivit dar cu ocazia acestei sărbători, Târgul de Cadouri de la Veranda Mall propune o ofertă variată de produse, de la bijuterii, cosmetice, articole handmade la cărţi şi decoraţiuni pentru casă.

Totodata, Veranda Mall așteaptă copiii la activitățile creative și educaționale. Acestea au loc lângă Intrarea Amfiteatru a centrului comercial, iar accesul este gratuit. Astfel, în weekend-ul 4-5 martie, pentru cei mici se organizează ateliere de bricolaj, în care vor învăța să creeze propria jucărie, pe care ulterior o vor lua acasă. Mai mult decât atât, copiii sunt invitați în perioada 11-12, respectiv 18-19 martie să participe la piese de teatru organizate de Centrul Cultural Petre Ţuţea.

Pentru pasionații de IT și tehnologie, ECDL ROMÂNIA în parteneriat cu Veranda Mall, oferă tinerilor posibilitatea de a-și testa gratuit competenţele digitale. Elevii din şcoala primară pot participa la cursuri IT interactive, în timp ce liceenii care intenţionează să se înscrie în programul internaţional de certificare ECDL sunt încurajaţi să ia parte la simulările gratuite, după modelul ECDL PROFIL BAC. Totodată, ECDL EduHub din cadrul Veranda Mall va oferi demonstraţii ECDL 3D Printing și acces la imprimante 3D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *