Copiii încep pregătirile pentru examenele internaţionale Cambridge

Helen Doron English a incheiat un parteneriat cu reputata universitate britanică Cambridge. Astfel, centrele educaţionale din această rețea de școli pentru învațarea limbii engleze sunt recunoscute drept centre oficiale de pregătire a copiilor pentru a participa la toate tipurile de examene Cambridge.

Din acestea, se numără și examenul care se echivalează cu proba de evaluare a competențelor lingvistice din cadrul examenului de bacalaureat sau cu proba pe care elevii de clasa a V-a o vor susține pentru a accede într-o clasă de limba engleză intensivă.

Trăim într-o societate globalizată, în care cunoaşterea unei limbi străine, în special limba engleză, nu mai reprezintă un moft, ci un lucru obligatoriu pentru dezvoltarea personală şi profesională a copiilor noştri. Cu atât mai mult, dacă un copil obţine un examen certificat de Cambridge, pleacă din start cu un avantaj în faţa unui copil care nu cunoaşte o limbă străină. În decursul anilor, statistica arată că 90% dintre elevii pe care i-am instruit la Centrul Internaţional Helen Doron English, care au decis să participe la examenele Cambridge YLE, au obţinut punctajul maxim la probele de engleză vorbită. De asemenea, înainte de a lua decizia la care dintre examene să se înscrie, profesorii noştri le vor face câteva teste preliminarii pentru a şti nivelul la care se află copilul în acel moment, astfel încât acesta să poată fi încadrat pentru examenul potrivit gradului de pregătire acumulat”, declară specialistul în educație Ștefania Filip, coordonatorul Centrului Helen Doron English.

Sesiunea de examene din acest an, pentru cele trei module Cambridge YLE (Starters, Movers, Flyers), va debuta la Centrele Internaționale Helen Doron English din România. În data de 6 mai 2017, copiii cu vârste între 6 şi 14 ani vor putea susține examenul Cambridge Young Learners la sediul Helen Doron English din Constanța, iar în data de 27 mai, tinerii vor susţine examenele pentru Cambridge – Preliminary English Test (PET) sau Key English Test (KET).

Cei interesați pot cere informații suplimentare la numărul de telefon 0723.949.393 sau prin e-mail  la se_romania@helendoron.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *