FlorideLux lansează colecția de martie, de la care așteaptă vânzări de 80.000 de euro

FlorideLux, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, lansează colecția de 1-8 Martie, care va include buchete și aranjamente florale tematice cu tarife începând de la 19 lei. Potrivit estimărilor reprezentanților florăriei, noile produse introduse în această colecție vor impulsiona vânzările companiei cu până la 80.000 de euro. Conceptul folosit în crearea colecției de 1-8 Martie se axează pe eleganță, tehnici de design inovativ, dar și pe cromatica veselă, luminoasă, de primăvară, temperată și echilibrată de verdele crud și nuanțe nude. Noul concept a fost creat în colaborare cu master floristul olandez Bart van der Elsken, care a pregătit echipa de designeri FlorideLux în concordanță cu tendințele internaționale în materie de floristică.

„Anul acesta accentul colecției cade pe cutiile elegante cu marca FlorideLux 5 stele inscripționată pe acestea, decorate cu flori de primăvară. Astfel, am încercat să combinăm tehnicile de design inovativ cu frumusețea sălbatică a florilor de primăvară disponibile în oferta noastră și să integrăm toate aceste elemente în cutiile premium. Conceptul corespunde atât preferințelor clienților, care apreciază acest tip de aranjament, cât și tendințelor de la nivel internațional”, a declarat Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Reprezentantul companiei estimează vânzări de aproximativ 80.000 de euro, pe fondul evoluției pozitive din ultima perioadă, dar și al faptului că sărbătorile sunt în timpul săptămânii, iar companiile vor oferi flori angajatelor într-un număr considerabil. Prețurile standard ale produselor incluse în colecția de 1-8 Martie încep de la 79 de lei și ajung până la aproximativ 499 de lei, livrarea fiind inclusă în preț.

„Considerăm că distanța nu ar trebui să fie niciodată un impediment în a face cuiva un cadou, tocmai de aceea am luat decizia de a livra gratuit produsele comandate de pe FlorideLux.ro, inclusiv în sate, unde știm că mulți dintre clientii noștri au mame sau bunici”, a adăugat Marius Dosinescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *