Luxoft continuă expansiunea globală și deschide un nou birou în Malaezia

Luxoft Holding, unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, deschide primul său birou din Malaezia. Inaugurarea biroului din orașul malaezian Penang face parte din obiectivele Luxoft de extindere a platformei sale de livrare la nivel mondial în regiunea Asia-Pacific (APAC). Cu trei birouri în zona APAC (Asia-Pacific) – Singapore, Sydney (Australia), și orașul Ho Chi Minh din Vietnam – Luxoft oferă acces în regim nearshore la talente IT pentru clienții din această regiune, dar și avantajul de a beneficia de resursele întregului ecosistem de livrare al companiei la nivel mondial. Clienții din industriile principale deservite de Luxoft, precum financiar, auto și telecom vor beneficia în continuare de capacitățile extinse de livrare nearshore în Malaezia.

„Statutul de MSC Malaezia este o dovadă clară a evoluției pozitive pe care o avem în zona Asia Pacific. Penang, în mod special, oferă o combinație excelentă de infrastructură, sisteme educaționale superioare, sprijin guvernamental și un climat dezirabil care atrage inginerii noștri seniori europeni. De asemenea, Malaezia se remarcă printr-o bază largă de talente locale care pot aduce un plus de valoare sistemului de livrare global al Luxoft”, a declarat Dmitri Kushnir, Vicepreședintele pentru Global Delivery în cadrul Luxoft.

Astfel, mai mulți consultanți seniori vor lucra aproape de clienți pentru a atinge o mai mare eficiență în livrarea de servicii și soluții IT, și pentru a genera o rentabilitate superioară a investițiilor (ROI). De asemenea, Luxoft a primit statutul de Multimedia Super Corridor (MSC) din partea Corporației de Economie Digitală din Malaezia (MDEC), care oferă o gamă largă de stimulente companiilor, inclusiv urmărirea rapidă a relocării expatriaților, stimulente fiscale și măsuri de sprijin operațional. Odată cu inaugurarea noului birou din orașul Penang, Luxoft ajunge la 39 de birouri deschise în 19 țări din toată lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *