Grupul MOL : Tinerii talentați sunt invitati să se înscrie in Programul GROWWW

GROWWW, programul de recrutare și dezvoltare al Grupului MOL, distins cu premii internaționale, se află din nou, în 2017, în căutare de talente. Proaspeţii absolvenţi şi tinerii profesionişti cu experienţă în muncă de cel mult un an, care îşi planifică o carieră într-una dintre cele mai mari companii din regiunea Europei Centrale şi de Est, vor avea oportunitatea unică de a-şi urma ţelurile profesionale. În conformitate cu Strategia Grupului MOL 2030, compania priveşte către viitor şi îşi propune să ofere cele mai bune servicii oamenilor aflaţi în mişcare, iar pentru a atinge acest deziderat Grupul MOL are nevoie mai mult ca niciodată de noi talente.

Programul de depunere a candidaturilor pentru posturile internaționale a început în data de 24 februarie. În cadrul ediţiei din 2017 a acestui program, Grupul MOL pune la dispoziţie 175 de posturi specifice în domenii cum ar fi inginerie, economie, IT, științe naturale și sociale, în operațiunile Grupului din 10 țări. Posturile menţionate sunt disponibile în ţări precum Austria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Pakistan, Croaţia, Bosnia-Herţegovina, Italia, Polonia şi Cehia.

Candidaturile se pot depune până la data de 7 aprilie 2017.

Posturile disponibile nu sunt doar în cadrul subsidiarelor locale iar aplicanţii sunt invitaţi să participe la proiecte internaţionale şi să petreacă anul GROWWW în cadrul Grupului, la Budapesta.

Nimeni nu poate spune cu certitudine spre ce se îndreaptă omenirea. Rolul nostru este să fim pregătiţi pentru provocările viitorului. Nu există progres fără inovare, acesta este spiritul în care lucrăm zilnic. Rolul programului GROWWW este de a găsi acei tineri profesionişti alături de care putem construi mai departe succesul Grupului MOL,” a declarat Zdravka Demeter Bubalo, Vicepreşedinte pentru Resurse Umane în cadrul Grupului MOL.

Grupul MOL a lansat GROWWW în 2007 pentru a-şi consolida echipa cu noi tineri profesioniști talentați, care sunt hotărâţi să se dezvolte şi totodată să ducă mai departe succesele companiei. Candidații selectați, absolvenţi de studii superioare dar cu experienţă de lucru de cel mult un an, sunt ajutați de un mentor. In timpul programului, care durează 12 luni, beneficiarii programului Growww vor dobândi o perspectivă din interior asupra grupului MOL, vor învăţa direct de la manageri de nivel superior și vor vizita diverse facilități de producție. După terminarea programului, majoritatea tinerilor profesioniști continuă să lucreze în cadrul companiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *