ADATA lanseaza power bank-ul X7000

ADATA Technology anunță lansarea Power Bank-ului X7000. Precum sugerează și denumirea, acest dispozitiv are o capacitate de 7000mAh.

X7000 este echipat cu două porturi USB, oferind posibilitatea de a încărca simultan până la două dispozitive. Design-ul elegant este completat de cele mai bune componente și circuite inteligente, pentru a oferi multiple măsuri protectoare, și de materialele extrem de rezistente din care este realizat, pentru a crește rezistența la foc sau impact.

Combinația dintre carcasa din aluminiu texturat și panourile laterale din plastic dur are ca rezultat un produs unic, care se diferențiază semnificativ de alte baterii externe. Cu posibilitatea de a alege între trei variante de culori, X7000 este un dispozitiv de încărcare premium, ideal pentru smartphone, tabletă sau alte dispozitive mobile.

Acest power bank inovator este rezistent la zgârieturi, ciobiri sau amprente. Cu o greutate de doar 210g și o grosime de 12mm, noul X7000 se potrivește perfect în spații cu dimensiuni reduse. X7000 vine în trei variante de culoare, pentru a se potrivi cât mai bine cu diverse dispozitive inteligente: gri titan, albastru și roșu. Un indicator LED indică rapid capacitatea de încărcare, pentru ca utilizatorii să fie mereu informați.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *