Qualitance intră în Inc. 5000 Europe, topul companiilor din UE cu cea mai rapidă creştere

Compania globală de tehnologie, cu sedii în București, San Francisco, Sydney și Tel Aviv, a fost inclusă în clasamentul Inc. 5000 Europe datorită creșterii veniturilor sale cu 165% din 2012 până în 2015. Acesta este al doilea an în care QUALITANCE intră în prestigiosul clasament. Revista Inc. Magazine a desemnat QUALITANCE drept una din companiile private europene cu cea mai rapidă creştere, incluzând-o pe lista sa anuală ce conține cele mai de succes firme ce s-au dezvoltat extrem de repede din 2012 până în 2015. Topul Inc. 5000 Europe reprezintă o imagine de ansamblu a celui mai dinamic segment al economiei globale – firmele private în plină ascensiune.

“Este o onoare să intrăm în clasamentul Inc. 5000 Europe, suntem mândri să fim recunoscuți astfel drept lideri antreprenoriali în domeniul nostru de activitate. Misiunea noastră este să facem lucruri cu impact, relevante, care să schimbe viețile oamenilor în bine. Evoluția companiei între 2012 și 2015 ne-a permis să lansăm la începutul anului trecut linia de business de inovație, care ne-a oferit oportunitatea ca, aplicând modelul brevetat de QUALITANCE, care folosește Design Thinking, Rapid Prototyping și tehnologie de ultimă oră, de la AI până la VR, să ajutăm companii din Fortune 500 să creeze produse și servicii revoluționare, pentru ca astfel să modifice paradigme sociale și să aibă un impact pozitiv asupra societății”, a declarat Radu Constantinescu, Managing Partner QUALITANCE.

“Topul Inc. 5000 UE acordă recunoaștere companiilor care au adus contribuții majore la economiile lor naționale, ducând mai departe cauza antreprenoriatului, inovației și creării de noi joburi. Mult prea des, aceste companii esențiale își desfășoară activitatea în obscuritate pentru că nu sunt listate la bursă”, a spus Preşedintele şi redactorul-şef al Inc., Eric Schurenberg. “Nu mai e cazul să facă asta: topul Inc. 5000 UE le recunoaște meritele. În ansamblul său, clasamentul Inc. 5000 Europe ne reamintește că SUA nu deține monopolul asupra antreprenoriatului. Mai mult ca niciodată, inventivitatea, creativitatea și tenacitatea nu cunosc limite – cu siguranță, nu unele geografice.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *