Ryanair: 20% reducere la mai mult de 50.000 de locuri

Ryanair lanseaza astazi o promoție masivă pentru România – 20% reducere pe mai mult de 50,000 de locuri, disponibile pe 18 rute din București, Craiova, Oradea și Timișoara, pentru călătorii în perioada 1 martie – 30 aprilie, promoție care le asigură economii și mai mari clienților români care sărbotoresc Dragobetele.

Aceste locuri, disponibile la tarif promoțional, pot fi rezervate începând de astăzi (24 feb.), până la miezul nopții, Duminică, (26 feb), și pot fi găsite doar Ryanair.com/ro.

“Cu această reducere de 20%, de Dragobete, aplicată pentru mai mult de 50,000 de locuri de pe 18 rute din București, Craiova, Oradea și Timișoara, pentru călătorii în martie, nu a existat vreodată un timp mai potrivit în care să vă rezervați o escapadă romantică la tarif redus în Europa. Această ofertă extraordinară este valabilă până Duminică (26 feb), așa că invităm clienții acceseze Ryanair.com/ro pentru a evita epuizarea locurilor”, a declarat Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România & CEE, Ryanair.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *