Liceenii din capitala viziteaza gratuit muzeele

ECDL ROMANIA alaturi de partenerii sai, Primaria Municipiului Bucuresti si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, impreuna cu cinci muzee care au dat curs invitatiei de a-si deschide portile pentru liceeni ( Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Muzeul de Arta Veche Apuseana Ing. Dumitru Furnica – Minovici, Muzeul Municipiului Bucuresti, Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti si Muzeul Militar National Regele Ferdinand I), vor da startul oficial al celei de a 10-a ediţii 5 licee 5 muzee.

Lansarea are loc vineri, 24 februarie 2017, ora 11:00, la Colegiul National Ion Creanga. Evenimentul ii va aduce impreuna pe toti participantii la aceasta etapa – liceeni, profesori, muzee si organizatori.

Devenit traditie pentru scolile din capitala, 5 licee 5 muzee este un proiect educational pentru elevii de liceu, prin care se incurajeaza participarea tinerilor la manifestari culturale.

Pana in luna iunie, elevii din alte cinci licee vor beneficia de vizite gratuite la cinci muzee din Bucuresti, fiind provocati si la un concurs online de cultura generala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *