Farmec : Produsele cosmetice antirid, cele mai solicitate în magazinul online

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, a înregistrat în anul 2016 cele mai multe solicitări în magazinul online pentru produsele cosmetice antirid– fiole, seruri și creme de față. Cele mai căutate produse au fost Fiolele cu Acid Hialuronic  din gama Gerovital H3 Evolution și Fiolele cu Colagen din gama Aslavital Mineralactiv, acestea fiind incluse în peste 42% dintre comenzile realizate pe www.farmec.ro.

Următoarele produse în topul preferințelor consumatorilor au fost Serul perfect anti-age Gerovital H3 Evolution, Tratamentul corector riduri – ochi, buze, frunte Gerovital H3 Evolution și Crema anti-age intens restructurantă din aceeași gamă.

Gerovital a fost și în 2016 cel mai iubit brand românesc, iar preferința româncelor pentru această marcă demonstrează că eficiența și calitatea produselor le-au câștigat încrederea. Produsele Gerovital H3 Evolution, cea mai solicitată gamă în magazinul online în 2016, au la bază acidul hialuronic și sunt atent create de specialiștii noștri pentru a menține frumusețea și tinerețea pielii. La fel de iubite, Fiolele cu colagen din gama Aslavital Mineralactiv au la baza ingrediente cu un puternic efect antirid, reprezentând o soluție anti-age unică pe piață în acest moment. Interesul pentru aceste produse inovatoare ne bucură și ne ambiționează, totodată, spre a veni mereu cu noi formule dedicate frumuseții femeii”, a declarat Ioana
Borza, Director de Marketin Farmec
.

Pentru îngrijirea părului, Kitul de regenerare din gama Gerovital Tratament Expert a ocupat primul loc în preferințele vizitatorilor magazinului online. Format din 2 seruri de regenerare, kitul are la bază un complex de vitamine B5, A și E, extracte vegetale și Keratină și este solicitat atât de femei, cât și de bărbați.

În 2016, magazinul online Farmec a înregistrat lunar peste 4000 de clienti.

Suntem atenți la ceea ce își doresc iubitorii brandurilor noastre și le pregătim mereu promoții și oferte speciale atractive; tinem cont de istoricul cumpărăturilor, precum și de informațiile oferite de clienți în momentul creării unui cont pe www.farmec.ro, și anume tipul de ten, tipul de păr și vârsta.În fiecare miercuri avem oferte fulger de 15 ore, la care se adaugă promoțiile săptămânale de discounturi, unde ținem cont de voturile clienților. Fiecare produs poate fi votat, iar în momentul în care alegem produsele care vor beneficia de 25% discount, ținem cont și de aceste preferințe.Cine comandă din magazinul online beneficiază, totodată, și de scheme de întreținere personalizate. Acestea sunt generate automat de către sistem, pe baza informațiilor oferite de clienți, însă oferim și suport pentru definirea acestora”, a declarat Cristina Berdea, Manager Vânzări Online Farmec.

Anul trecut, vânzările în magazinul online al companiei au fost cu 25% mai mari față de 2015, după ce în anul precedent depășiseră 1 milion de euro. Site-ul pune la dispoziție peste 400 de produse din 34 de game.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *