Copiii invata sa-si construiasca propria jucarie la Veranda Mall

Copiii sunt aşteptaţi la Veranda Mall, la un atelier gratuit în care vor învăța să-și creeze propria jucărie, incepand din acest weekend.

„Am creat în Veranda Mall un spațiu al imaginației și creativității, unde cei mici sunt invitați să învețe și să exploreze lumea din jurul lor prin joacă. Activitățile pe care le organizăm aici sunt dintre cele mai diverse, de la piese de teatru la jocuri, ateliere de pictură pe figurine din ipsos, spectacole de dans și, de această dată, chiar un atelier prin care îi provocăm să-și construiască propria jucărie. Astfel, își vor dezvolta încrederea în sine şi puterea de concentrare prin realizarea obiectului final, pornind de la idee la materializarea acesteia. Veranda este un mall al familiei şi vom continua să organizăm astfel de activităţi, pentru ca experienţa la cumpărături să fie îmbinată cu momente unice petrecute alături de cei dragi”, a spus Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

Atelierele de bricolaj se vor desfăşura în spațiul destinat copiilor de lângă Intrarea Amfiteatru din Veranda Mall, în weekendurile 25-26 februarie, respectiv 4-5 martie, în intervalul orar 15:00 – 19:00, accesul fiind gratuit. Scopul acestei activităţi este de a dezvolta imaginaţia copiilor, într-un cadru special amenajat, unde vor putea construi jucării, pe care le vor lua apoi acasă.

Tot în această perioadă, ECDL ROMÂNIA în parteneriat cu Veranda Mall, oferă tinerilor posibilitatea de a-și testa gratuit competenţele digitale. Elevii din şcoala primară pot participa la cursuri IT interactive, în grupe de câte 10 copii, care au loc la în mall în fiecare weekend.

De asemenea, liceenii care intenţionează să se înscrie în programul internaţional de certificare ECDL sunt încurajaţi să ia parte la simulările gratuite, după modelul ECDL PROFIL BAC. Toţi cei care vor ajunge la ECDL EduHub din cadrul Veranda Mall vor putea asista şi la demonstraţii ECDL 3D Printing, având acces la imprimante 3D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *