EUROPAfest 2017 selecteaza voluntari

EUROPAfest le ofera tinerilor oportunitatea de a descoperi atmosfera electrizanta din spatele scenei, de a-si dezvolta noi abilitati si aptitudini, de a cunoaste oameni noi si de a trai experiente memorabile.
Astfel, EUROPAfest – jazz | blues | pop | clasic le da sansa tinerilor de a se implica in mod activ in pregatirea editiei 2017 si de a se alatura echipei ca voluntari. Aplicatiile sunt deschise pana pe 17 martie.
“Daca iubesti muzica, ai timp liber, esti o persoana responsabila si iti doresti sa inveti din tainele organizarii unui eveniment, EUROPAfest 2017 este locul ideal pentru tine !”, este mesajul EUROPAfest pentru tineri.

Festivalul doreste sa deschida gustul tinerei generatii pentru implicare responsabila in comunitate.

Festivalul EUROPAfest prezinta anual peste 30 de concerte de exceptie cu artisti din Europa, dar si invitati speciali din SUA, Australia, China sau Japonia. In fiecare an peste 300 de muzicieni evolueaza pe cele mai importante scene ale Capitalei si la Sibiu, sali de concert traditionale, dar si spatii neconventionale, oferind publicului bucuria de a se conecta la muzica unei intregi lumi. Apreciat atât la nivel national, cât si international, EUROPAfest este considerat brand de tara, contribuind la construirea unei imagini pozitive a României in intreaga lume. In 2017 festivalul sarbatoreste 12 ani sub Inaltul Patronaj al Casei Regale din Romania. In perioada 11 – 22 mai 2017, EUROPAfest prezinta concerte, concurs de jazz, concurs de flaut, caffe festival, workshopuri, masster-classes, jam sessions.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *