23.000 de vizitatori și-au planificat vacanțele la Târgul de Turism al României

23.000 de vizitatori au trecut pragul ediției de primăvară a Târgului de Turism al României găzduit de Romexpo între 16 și 19 februarie, în creștere cu 5% față de ediția precedentă.

Peste 270 de agenții de turism și tour-operatorii din 15 țări (Austria, Bulgaria, Croația, Egipt, Federația Rusă, Grecia, Israel, Moldova, Palestina, Polonia, Republica Cehă, Republica Dominicană, România, Turcia și Ungaria) au stat la dispoziția vizitatorilor pentru a crea împreună cu aceștia vacanțe personalizate în funcție de bugetul și preferințele fiecăruia.

De asemenea, târgul a beneficiat de participările oficiale ale Bulgariei, Greciei, Israelului, Marocului, Republicii Moldova, Palestinei și Turciei.

În cadrul Târgului de Turism au fost prezentate oferte pentru toate buzunarele și preferințele, nu au lipsit pachetele pentru pasionaţii de turism cultural, turism de tratament, rural sau de business, dar şi pentru cei entuziasmaţi de croaziere, destinaţii exotice şi turism de aventură și au fost dezvăluite destinațiile anului 2017.

Romexpo, partenerii săi și agențiile de turism au acordat o atenție deosebită turismului românesc. Vizitatorii și-au putut achiziționa călătorii în Maramureş, în Bucovina, în ținuturile unice ale Harghitei și Covasnei, drumeţii prin Apuseni, excursii în Delta Dunării sau pachete pentru petrecerea vacanței de vară pe litoralul Mării Negre.

Prin intermediul Târgului de Turism, Romexpo a încurajat reprezentanții administrațiilor locale să prezinte publicului larg frumoasele meleaguri românești. Zonele turistice din România au fost reprezentate la târg prin Consilii Judeţene din Arad, Bistrița, Brașov, Brăila, Buzău, Cluj, Dâmbovița, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Neamț, Satu-Mare, Sibiu, Suceava și Timiș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *