Primul concert Jason Mraz, sold-out

Jason Mraz va concerta pentru prima data in Romania pe 11 martie, la Sala Radio, in cadrul unui show acustic special, sub conceptul ”An evening with Jason Mraz and his guitar”. Venirea lui Jason Mraz la Bucuresti a fost intampinata cu entuziasm neasteptat de fanii romani, astfel ca show-ul sau a fost SOLD-OUT in 48 de ore de la anuntarea acestuia.

Concertul acustic de la Sala Radio se va desfasura cu sala inchisa. Accesul pentru public se va face incepand cu ora 19.00, prin Strada General Berthelot, nr. 60-64, urmand ca show-ul sa inceapa la ora 20.00. Recitalul lui Jason Mraz de la Bucuresti face parte dintr-un turneu solo, in care spectacolele au loc in sali de concerte mai mici si mai intime, astfel incat fanii sa se bucure de o seara cu adevarat speciala in compania lui Jason Mraz.

Pe harta turneului se afla si Reykjavik, Vilnius, Tallinn, Varsovia, Budapesta, Viena si Praga. Unul dintre scopurile acestui turneu este de a transmite bucuria si energia muzicii, care au forta sa transforme lumea intr-un loc mai bun.

Mraz si-a inceput cariera cantand in cafenelele din San Diego si a devenit cunoscut pentru mesajele pozitive si incarcate de emotie, pentru cantarile live pline de viata, dar si pentru eforturile sale constante de a transforma lumea din jur intr-un loc mai bun. De-a lungul timpului, hiturile sale au invadat radio-urile comerciale si au obtinut numeroase distinctii si trofee importante in spatii culturale si geografice diverse.

Artistul american a scris un capitol din istoria muzicii pop cu “I’m Yours” si “I Won’t Give Up”, a primit 6 nominalizari si 2 premii Grammy, a castigat premiile Teen Choice si People’s Choice si a sustinut concerte sold-out in amfiteatrele si arenele din toate colturile lumii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *