Praktiker România dăruieşte cel mai mare cadou oferit de un retailer DIY

Pentru a marca primii 15 ani de activitate în România, Praktiker le dăruieşte clienţilor săi cel mai consistent cadou oferit de un retailer DIY până în prezent: un apartament cu 4 camere în Bucureşti, în Palladium Residence.

De 15 ani, Praktiker este alături de toţi clienţii săi, oferindu-le doar avantaje. Soluţiile de top pe care Praktiker România le propune cumpărătorilor se înscriu atât în sfera produselor de calitate superioară, la preţuri competitive pe piaţă, a serviciilor complexe post-vânzare şi a campaniilor promoţionale sau acţiunilor dedicate din magazine.

În anul aniversar, retailerul DIY le dă şansa clienţilor de a câştiga un apartament la cheie în Bucureşti, în Palladium Residence. Toţi cei care achiziţionează în perioada 7 februarie – 30 septembrie 2017 produse de cel puţin 500 RON din magazinele Praktiker din întreaga ţară sau din magazinul online pot participa la tombola Praktiker. Înscrierile se fac trimiţând codul unic înscris pe bon prin SMS la 3727 sau direct pe www.praktiker.ro.

„Aniversarea celor 15 ani de activitate în România este un moment cu o însemnătate deosebită pentru noi, la Praktiker, eveniment pe care dorim să-l celebrăm alături de clienţii noştri. De aceea, le oferim posibilitatea de a se înscrie în tombola pentru un apartament la cheie în Bucureşti. Suntem siguri că acest cadou îi va schimba viaţa marelui nostru câştigător, indiferent de ceea ce va alege să facă odată intrat în posesia locuinţei: să se mute în casa cea nouă, să o închirieze sau să o vândă pentru a-şi finanţa mai departe visurile. În lunile următoare, ne vom ocupa de amenajarea locuinţei cu toate obiectele necesare, pentru ca viitoarea familie ce o va ocupa să se poată simţi exact ca acasă.”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Locuinţa spaţioasă având 92.80 mp suprafaţă construită se află în complexul rezidențial Palladium, zona Theodor Pallady.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *