CFR Călători, la Târgul de Turism al României 2017

CFR Călători participă, in perioada 16 – 19 februarie, la cea de a 37-a ediție a Târgului de Turism al României, care se desfăşoară în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.

Vizitatorii se vor putea bucura de următoarele oferte:

  • 45% reducere la cumpărarea de bilete disponibile online (adult, copil, elev, posesor card TrenPlus, minigrup, dus-întors, etc.) şi emise la standul CFR Călători pentru persoanele înscrise sau care sunt de acord să se înscrie la newsletter;
  • vouchere pentru cumpărarea biletelor de tren în trafic intern cu reducere 45% din preţul final al unei călătorii simple individuale, cu valabilitate până la 15 aprilie, călătoriile putându-se efectua până la data de 14 mai 2017;
  • premiul acordat în cadrul campaniei “Iubește și călătorește cu CFR Călători!“, o campanie de premiere a primelor 50 cupluri care vizitează standul CFR de la TTR. Premiul constă într-un USB Memory Sticks 16 GB și un pix cu touch screen, personalizate (câte un obiect pentru fiecare dintre cei doi).

Totodata, CFR va oferi detalii despre:

  • Oferta de Dragobete , pentru 24 februarie,“Iubeşte şi călătoreşte” prin care  îndrăgostiţii pot călători cu 2 bilete la preţ de unul la acelaşi tren IR, în aceeaşi dată și pe aceeași distanță.  Oferta este valabilă la anumite trenuri şi numai de la casele de bilete din gări şi agenţii CFR.
  • Cele mai avantajoase oferte către principalele destinații turistice din țară Cardul Tren Plus, Minigrup 2-5, Biletul de Weekend etc)  şi din Europa (Interrail Global Pass până la 31 martie poate fi achiziţionat cu o reducere de 15%).
  • încheierea de parteneriate cu operatorii și agenţiile de turism care intenționează să devină distribuitori autorizați de „Bilete CFR Online”.

Compania feroviara va fi prezenta la standul 62 din Pavilionul C5, care va fi deschis de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 – 16:00.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *