Casa de avocatură PeliFilip, la a patra nominalizare Chambers Europe

Ca de avocatură PeliFilip a fost selectată pentru al IV-lea an consecutiv pe lista scurtă de nominalizări pentru „Firma de avocatură a anului în România” în cadrul Chambers Europe Awards 2017, premii de referinţă la nivel de industrie în ceea ce privește performanţele caselor de avocatură din Europa, după ce a primit această distincție în anul 2015. Ceremonia Chambers Europe Awards 2017 va avea loc pe 7 aprilie, la Londra. Chambers Europe este versiunea europeană a ghidului internațional de prestigiu Chambers and Partners, care recunoaște în fiecare an casele de avocatură cu cele mai bune rezultate la nivel naţional şi regional.

„Ne onorează această nouă nominalizare a Chambers Europe în special pentru că știm că este un rezultat al muncii întregii echipe PeliFilip și o recunoaștere a poziției noastre pe piața locală a avocaturii de business. Am continuat să creștem strategic, să ne implicăm an de an în proiecte de top din fiecare arie de practică, să propunem soluții creative pentru clienții noștri și să-i susținem în nevoile lor de business, menținând același nivel înalt de calitate a serviciilor pe care le oferim”, a declarat Cristina Filip, Managing Partner PeliFilip.

Publicația Chambers and Partners realizează topurile celor mai bune case de avocatură şi ale celor mai buni avocaţi din peste 185 jurisdicţii din lume, pe baza cercetărilor realizate de propria echipă, care intervievează avocaţii şi clienţii, permițând un grad ridicat de obiectivitate în evaluarea performanţelor acestor firme. Premiile recunosc poziţia relevantă a caselor de avocatură în regiune şi reflectă realizările notabile ale acestora pe parcursul anului, inclusiv proiecte remarcabile, creştere strategică impresionantă şi servicii excelente în relaţiile cu clienţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *