Bridgestone lansează o nouă anvelopă pentru combine agricole

Bridgestone, cel mai mare producător de anvelope şi produse din cauciuc din lume, îşi extinde gama de anvelope agricole premium de înaltă performanţă odată cu lansarea noii anvelope VT-COMBINE. Proiectată special pentru operaţiuni agricole ciclice (CFO), cu flexare îmbunătăţită (IF), VT-COMBINE asigură o capacitate de sarcină mai mare cu 20% faţă de anvelopele convenţionale (standard ETRTO). Această nouă lansare vine într-un context de avans economic pe plan global, reflectată și în vânzările retailerilor.

Această anvelopă inovatoare le oferă agricultorilor o viteză mai mare în timpul operaţiunilor, adică 15 km pe oră în loc de 10 km pe oră (la anvelopele standard), rezultând un timp operaţional mai eficient în cea mai critică perioadă a ciclului agricol. Capacitatea mare de încărcare, tracţiunea excelentă, durabilitatea, confortul şi presiunea scăzută pe sol fac din VT-COMBINE un ajutor pentru agricultori, sporindu-le productivitatea în timp ce le protejează cea mai valoroasă resursă: solurile fertile.

Mark Sanders, Manager General anvelope agricole la Bridgestone Europa, afirmă: „În timpul recoltării, agricultorii şi contractanţii se află sub presiunea de a obţine rezultate rapide şi eficiente. De aceea suntem încântaţi de lansarea acestei anvelope revoluţionare pentru recoltat. Versiunea de probă a VT-COMBINE a fost testată pe trei continente timp de trei sezoane, cu un răspuns pozitiv copleşitor. Permiţând o încărcătură mare, cu o presiune scăzută şi cu o pată de contact mai mare a anvelopei, împreună cu standardele IF şi CFO, Bridgestone VT-COMBINE permite agricultorilor să minimalizeze compactarea solului în diferite condiţii de recoltare. În acest fel, vor fi asigurate randamente ridicate în viitoarele cicluri de recoltare.”

Noua anvelopă Bridgestone VT-COMBINE a fost dezvoltată special pentru a face faţă provocărilor de astăzi, oferind stabilitate şi tracţiune excelente chiar şi pe teren înclinat. Datorită tehnologiei IF, VT-COMBINE poate fi folosită la presiune scăzută, suportând o încărcătură cu până la 55% mai mare (standarde IF CFO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *